Super, ja nemam pogled ni na more ni na prirodu, a i ne želim da izadjem napolje da udahnem garež, pogotovo zimi. Ja sam mišljena da u gradu ne postoji čist vazduh gde god da se zgrada nalazi, ako Vi mislite da postoji ok. Veš svakako ne sušim na terasi jer em se usmrdi od dima em ne bude kao u sušilici niti je terasa predvidjena za to. Samim tim što imate lodju znači da ste zaklonjeni od sunca osim ako vas sunce bije direktno ili ste terasu/balkon zastaklili? Novogradnje nažalost nemaju podrumske ostave pa su prinudjeni da se snalaze. Cveće svakako ne gledam i to mi je trauma kada krene vetar pa svakakve saksije i sadržaji počnu da lete, još ako imate komšiju koji kroz terasu baca sve i svašta... Za ispijanje kafe ok, i moja žena je mislila da će joj za to terasa služiti, medjutim ne znam da li je izašla par puta, svakako mi ne pušimo ali je pogodno za goste koji puše pa je tu terasa korisna kako ne bi trovali bebu. Volim i ja veliku terasu, ali ne u gradu. Za penthaus ili stan u prizemlju više ima smisla. Meni je to izgubljen prostor jer investitora ne košta skoro ništa, a naplati regularne kvadrate. Moja je 6.5m2 pa mi je žao bačenih kvadrata. 1-2m2 je ok.