[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=889777#p889777:2dqk0cfh je napisao(la):
moodboy » Pet Okt 15, 2021 12:17 pm[/url]":2dqk0cfh]Da malo vratim diskusiju na temu:
Cene novogradnji po Lionu variraju izmedju 1.900 i 2.300 u zavisnosti od lokacije i projekta.
Kod Vuka niče sve i svašta i tu je cena od 2.300 do 2.600 za novogradnje ko voli život u kanjonu. Generalno i na jednoj i na drugoj lokaciji možete da dobijete oko 100evra popusta za veće kvadrature (80+).
Svuda jos uvek ima slobodnih stanova, čak i u novogradnjama iz 2018/19.
Staru gradnju ne komentarisem jer je tu situacija haoticna. Npr. imate i stan od 80 kvadrata, star 40 godina u izvornom stanju, sa plafonom 250cm na Lionu za koji neko trazi 200.000 i imate po istoj ceni stan od 90+ kvadrata kod Vuka u zgradi iz 2010, sa zasebnom garazom, i plafonima od 3m. Jedan je otisao odmah, drugi stoji godinu dana.
Fale veliki projekti. Depo jos nije objavio ni cene ni projekat. Milenijum na mestu Gosinog instituta bi trebao da krene na prolece.
Iznenadjen sam da jos ima mesta i po popularnijim novogradnjama po gradu - tipa Novi Dorcol i Kenedy Residence - ne pratim detaljno, ali bio sam ubedjen da je sve to odavno rasprodato...
I dalje je ogromna vecina kes kupaca, dodju i kupe ceo sprat kako mi je receno, ali fina je promena sto vise malo ko od novogradnji odbija kreditne kupce - cak i za manje projekte.