Da da, svi znamo kako i koliko advokati placaju porez. Znamo i sta su advokati radili kad god je drzava pokusala da to dovede u red.
Ovo je za pohvalu. Sto se kaze "ni po babi ni po stricevima". Stop nepotizmu.
Pozdravi se i sa lecenjem kad ti zatreba. Svidja mi se rec koju si upotrebila u tom kontekstu, poZDRAVLJAS da oni koji se skoluju od tvog porez i treba da brinu o tvom zdravlju, odu iz drzave u koju ces ulupati sav svoj novac u 4 zida.
Ne bih ni komentarisala, samo cu napisati a4 stranicu komentara
Evo vec godinu dana prizeljujes tu krizu, a sava novosadski, jedno 2-3 godine trudi o paljenju parketa, mada je u zadnje vreme i on batalio to pa se sad zanima nekom sektom agenda 2030.
Normalno, iver ne pada daleko od klade.
Jel to banke sada u obracunu koriste i legalizovani mito aka pokon sto su medicinari izdejstvovali, pa mu neka banka nudi kredit sa ratom od 100% plate?
Mladi bracni par sa decom za 10 godina skupi novca da za kesh kupi stan primajuci ispodprosecnu platu? Sa tako necim se ni brojne "zapadne" drzave ne bi mogle pohvaliti.
Odavno je fakultet prestao da bude ne znam ni ja kakav uspeh i merilo znanja. Ne znam koji je fakultet zavrsila, ali sam siguran da ima ljudi koji su zavrsili isti taj fakultet i placeniji su od nje.
Zanimljivo da ti zelis da spucas sav svoj novac u 4 zida u jednoj takvoj drzavi...
Nemoj ti da potcenjujes mlade narastaje. Svako ko ulozi malo truda moze spremiti bolju hranu od deep fried svinjetine aka snicla iz Beca.
To je zato sto si glovo zavisnica. Ali ne brini, imam resenje - moze
@shadestudio da te nauci.