Pa ipak hajde da prognoziramo. Moja procena za novembar 999.Ali da su gospoda uspela da unesu 200 stanova na kraju meseca...
Sad bukvalno ne može ni da se nagađa koliko će biti ugovora realizovanih u novembru, ovim tempom unosa.
Pa ipak hajde da prognoziramo. Moja procena za novembar 999.Ali da su gospoda uspela da unesu 200 stanova na kraju meseca...
Sad bukvalno ne može ni da se nagađa koliko će biti ugovora realizovanih u novembru, ovim tempom unosa.
Kako to misliš?Koliko kod tebe ima procentualno više ugovora nego kod wolf-a?
Radnici iz katastra dobili zadatak da sendvičare pred izbore, tako da nemaju vremena da unose podatke.Jel imamo ovde nekog iz katastra, radi li se nešto?
Ili spustajte cene ili ostajete bez realnih kupaca (ovo se ne odnosi na trziste luksuza) Znam da ima botova i ovde. Pozz
Podaci na cenenekretnina.rs su ažurirani!
Kako to misliš?
Isti je broj, samo što on prikazuje ugovore u totalu, a ja broj stanova. Nekad se ne poklopi jer neko kupuje više stanova odjednom.
Aha ima i to. To sam zaboravio.Aha, ok, mislio sam da on ima manje ugovora jer ne pokriva sve opštine
Ja sam samo istomisljenik, i ne slazem se sa svima koji propagirate ove sulude cene.Dobro dosla Hristi...pardon, Nensi
Eh koliko ih je ovako agresivno krenulo, pa se vise ne pojavljujuIli spustajte cene ili ostajete bez realnih kupaca (ovo se ne odnosi na trziste luksuza) Znam da ima botova i ovde. Pozz
Ti si samo ista osoba, al' 'ajd...Ja sam samo istomisljenik, i ne slazem se sa svima koji propagirate ove sulude cene.
Da li tvoje kolege poslednjih par godina kupuju stanove po ovim uslovima ili skupljaju pare i čekaju pad cena?Ili spustajte cene ili ostajete bez realnih kupaca (ovo se ne odnosi na trziste luksuza) Znam da ima botova i ovde. Pozz
Zivis u Beogradu, zanima te cak 9 naselja u Novom Sadu, nista sem centra i okoline fakulteta videla nisi niti znas koliko vremena i kako busom da se ide izmedju tih naselja?
O, Bože. Postoji Google map, možeš da vidiš kako izgledaju naselja, a možeš i da se raspitaš na forumima gde ima dobrih parkova, mesta za rekreaciju ili šta te već zanima.
Ja sam Freelancer i moje relacije su otprilike stan - park/kej/šuma.
O, Bože. Pa postoje real time air quality maps, mozemo tamo da vidimo sve.Uzgred da pomenem da je Novi Sad ipak manje zagađen od Beograda. Nije sjajan ni malo po tom pitanju, ali nije toliko loš kvalitet vazduha. Beograd je izvan konkurencije.
2% porodica u u zemlji od 80m stanovnika je mnogo, neka bude u apsolutnom iznosu 300k. Izguglao sam vest, da proverim, i drugi sajtovi pisu isto.Lani je udio Nijemaca koji posjeduju svoje domove čak pao s 49 na 47 posto.
'Malo se uzajmio od drugova iz studenjaka i skupio za ucesce' Ljudi je l ima neko meni malo da pozajmi, skupljam za ucesce za BG na H2O, mislim, dugo sam clan ovde, skoro da smo prijatelji. Vracam cim se obogatim. Sve su rekli sem kolko kosta stan, koliko je studentu trebalo za ucesce i te sitnice.https://biznis.kurir.rs/4302672/mar...amo-kredit-sad-imam-stan-i-vikendicu-bw-kurir Kupiš stan u Bnw i lova samo kaplje? Ispada da izdaje stan za 1500 eura, pa ima i za ratu kredita i da mu ostane plata.
Sta zna dete sta je 100k evra'Malo se uzajmio od drugova iz studenjaka i skupio za ucesce' Ljudi je l ima neko meni malo da pozajmi, skupljam za ucesce za BG na H2O, mislim, dugo sam clan ovde, skoro da smo prijatelji. Vracam cim se obogatim. Sve su rekli sem kolko kosta stan, koliko je studentu trebalo za ucesce i te sitnice.
Da, to je njihov model, isto u Švajcarskoj, čak su mi svojevremeno hvalili taj model, nisi rob nekretnine, možeš da menjaš stan kada promeniš posao, kada se porodica proširi, itd. Sve pdo uslovom da zarada pokriva stanarinu i da možeš da odvajaš pare da kupiš nešto kada odeš u penziju. Zato i ima toliko nemaca, enegleza, švajcaraca, Holanđana po Španiji, Portugalu, tajnandu koji tamo žive kada se penzionšu. Kupe jeftinu kuću na moru, troškovi života daleko manji i uživaju. Jedno vrmee se mnogo pričalo da kupuju (ili nameravaju da kupuju, nisam ispratio do kraja) nekretneine u Bugarskoj, Ukrajini, Moldavijisvi u podstanare!
Njemačka jedina članica EU s više podstanara nego vlasnika stanova
BERLIN - Njemačka je jedina članica Europske unije u kojoj ima više podstanara nego onih koji posjeduju vlastitu kuću ili stan. Lani je udio Nijemaca koji posjeduju svoje domove čak pao s 49 na 47 posto.www.seebiz.eu
"Necete imati nista i bicete srecni".Da, to je njihov model, isto u Švajcarskoj, čak su mi svojevremeno hvalili taj model, nisi rob nekretnine, možeš da menjaš stan kada promeniš posao, kada se porodica proširi, itd. Sve pdo uslovom da zarada pokriva stanarinu i da možeš da odvajaš pare da kupiš nešto kada odeš u penziju.