Pa izgleda da je do togaJbg Defke, kad se ne družiš, imao bi i ti info iz prve ruke
Beležnici neće da propadnu jer ih je ograničen broj na grad i trebaju za sve i svašta. Ali će smanjiti broj pomoćnika. To može da se desi.Ja bih iskreno želeo da vidim kako beležnici propadaju, ali priča je verovatno suprotna...
Može ali ne znamo, ne znam kad je neko od Vas bio poslednji put kod beležnika ali Ja pre dva meseca kod jednog na zakazan termin sam čekao još sat vremena.Beležnici neće da propadnu jer ih je ograničen broj na grad i trebaju za sve i svašta. Ali će smanjiti broj pomoćnika. To može da se desi.
S. Health?Evo jedna ne skroz povezana informacija. U velikoj multinacionalnoj kompaniji počeli smo da planiramo budžet za 2024. godinu. I rečeno nam je :"AT BEST it must be flat to this year!"
Što znači bez obzira na inflaciju i veće troškove budžet za sledeću godinu mora biti isti ovogodišnjem ili niži!!
Ovo govorim sa globalnog nivoa a ne lokalnog srpskog. E sad vi vidite u svojim kompanijama šta to znači.
Inače radi se o zdravstvenom sektoru!
Ja sam bio pre 2 meseca, punomoćje za dete i došao odmah na red. Najduže je trajalo moje popunjavanje formulara. Inače tamo express. Još sezona godišnjih.Može ali ne znamo, ne znam kad je neko od Vas bio poslednji put kod beležnika ali Ja pre dva meseca kod jednog na zakazan termin sam čekao još sat vremena.
Šta si hteo da pitaš Golube? Ne razumem pitanje.S. Health?
Što znači da zavisi od slučaja do slučaja i da još nema govora o "beležnici nemaju posla, pomoćnici idu da kopaju kanale".Ja sam bio pre 2 meseca, punomoćje za dete i došao odmah na red. Najduže je trajalo moje popunjavanje formulara. Inače tamo express. Još sezona godišnjih.
Samo Vracar fali. Ali i sa tim NEMA sanse da predje 1000!Ali i dalje nisu konačni podaci za mesec avgust.
U septembru će izgleda 123 stana biti u Victoria zgradi po ceni od 6k po kvm, a svi ostali neće prodavati ništa. Izgleda ćemo imati polarizovano tržište. S jedne strane kvadrati po 6k+ koji planu a s druge strane periferija po 1500-1700kvm...Prodaja. Savski Venac avgust 2023.
Savski venac BEZ BgH2o: pad prometa -50% YoY i -33% MoM
SAMO BgH2o: +60% promet YoY i +100% promet MoM
Deluje da fali i Rakovica, ima unešena svega 24 ugovora.Samo Vracar fali. Ali i sa tim NEMA sanse da predje 1000!
Prelazi 1000.Samo Vracar fali. Ali i sa tim NEMA sanse da predje 1000!
Ni Zvezdara ni Rakovica gotovo sigurno nisu uneseni do kraja. Ako jesu onda je to bas cudan i drastican pad, kad je vecina opstina imala veci promet nego jul.Samo Vracar fali. Ali i sa tim NEMA sanse da predje 1000!