Onaj oglas malopre za Cikago tacno je da ima veliki HOE (troskovi odrzavanja), ali moguce da je to zbog finansiranja investicionih radova na tom objektu. U kompenzaciju za to, cena nekretnine je vise nego povoljna, 185 m2 za 200k USD, odnosno 180k EUR, sto je oko 1000 EUR/m2. A deluje mi i da je ovo centar grada, sto znaci da je lokacija dobra. Jedino ovi HOE troskovi jesu bas ogromni, ali je moguce da su oni samo privremeni.
HOE (troskovi odrzavanja) su obicno par stotina dolara.
Evo primera drugog stana, za 350k USD (312k EUR) 158m2, HOE iznosi samo 233 USD mesecno, zgrada iz 2008. Bukvalno samo 2k EUR/m2 u Cikagu.
Nisam cherry pick-ovao, to je prvo sto sam nasao (ima jos puno oglasa sa slicnim cenama), ali u svakom slucaju 10 puta bolji izbor nego bilo sta u Beogradu za taj novac.
Ubedjivanjem drugih da su ove cene normalne necete postici da ih ubedite da su cene normalne i da ih plate, samo cete ih naterati da lakse donesu odluku da odu odavde
HOE (troskovi odrzavanja) su obicno par stotina dolara.
Evo primera drugog stana, za 350k USD (312k EUR) 158m2, HOE iznosi samo 233 USD mesecno, zgrada iz 2008. Bukvalno samo 2k EUR/m2 u Cikagu.
Nisam cherry pick-ovao, to je prvo sto sam nasao (ima jos puno oglasa sa slicnim cenama), ali u svakom slucaju 10 puta bolji izbor nego bilo sta u Beogradu za taj novac.
Ubedjivanjem drugih da su ove cene normalne necete postici da ih ubedite da su cene normalne i da ih plate, samo cete ih naterati da lakse donesu odluku da odu odavde