Zbog situacije Ukrajina, Rusija sam i napisala "ako iskljucimo neki armagedon". Ako se to desi mislim da onda ima sanse da kursne promene, inflacija i kriza pojedu slamarice, da ne mogu da povucem pare sa stednje, da ljudima propadnu biznisi u koje su ulozili zbog nemogucnosti rada, te da onda svi ostali mehanizmi cuvanja novca i investicija nisu superiorni. Naprotiv, i u toj situaciji bih najradije bila vlasnik nekretnina na dobrim lokacijama glavnog grada.
Ti si izvukao samo najgore stvari o Bgu, dosta sam putovala i stvarno nije situacija da je kod nas sve uzasno a da je tamo negde sve savrseno. Beograd i tek kako ima prednosti za zivot i rad, ima razvijenu kulturu, istoriju, mnogo mladih nada, mnogo firmi se otvara bas kod nas zato sto smo jeftini a pametni, uspesni, vide potencijal za razvoj biznisa ovde. Nekoliko firmi za koje sam radila su medjunarodne korporacije koje su bas u Bgu izabrale da otvore svoj glavni evropski hub. Geografski smo pozicionirani dosta dobro, nemamo prirodne katastrofe koje su u drugim zemljama neuporedivo cesce, nemamo teroristicke i separatisticke napade koji narusavaju bezbednost. Mnogo stvari treba da se popravi, ali zaista ne mislim da su samo lose stvari u Beogradu. Uopstalom da tako mislim, do sad bih se uveliko odselila.