Šta je novo?

"BW Vista i Parkview" - Beograd na vodi [ Stambeni kompleks ]

i šta je poenta??? šta je sa ostalih 60%??? Veća poenta je koliko sam puta nešto pohvalio

Зашто су рендери одједном другачији од овога: http://beobuild.rs/beograd-na-vodi--nov ... p2641.html

Архитектура је класична западна средње високог нивоа, са максималном заузетошћу и квадратуром и минималном специфицношћу. Њујорк их је пун нпр. Њујорк до пре 5 година је арихетконски и плански град коме не бисмо смели никако да тежимо. баш супротно.

160905-BNV-Blok18-04b.jpg

Iskreno, na ovoj verziji rendera vide se jednostavni soliteri svedenih, čistih formi, mada potpuno neprimereni lokaciji na kojoj se nalaze.

U odnosu na to, ova "finalna" verzija miriše nekako na karabudževinu, imamo tri gornja sprata sa staklenim zidovima a ispod dvadeset spratova nekakvih hruščovki. Kao kad musava lokomotiva vuče vagone prve i druge klase, koji su šareni i različiti. Kaluđerica za bogate.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=423356#p423356:1sevfox2 je napisao(la):
stanislaw » Sub Dec 17, 2016 12:18 am[/url]":1sevfox2]
160905-BNV-Blok18-04b.jpg

Iskreno, na ovoj verziji rendera vide se jednostavni soliteri svedenih, čistih formi, mada potpuno neprimereni lokaciji na kojoj se nalaze.

U odnosu na to, ova "finalna" verzija miriše nekako na karabudževinu, imamo tri gornja sprata sa staklenim zidovima a ispod dvadeset spratova nekakvih hruščovki. Kao kad musava lokomotiva vuče vagone prve i druge klase, koji su šareni i različiti. Kaluđerica za bogate.

Legenda kaže da su posle kritika po internet bespućima za prvobitni render, u maniru evo novih šest kaplara itd.
izmenili prvobitni objekat.

Za ovaj sadašnji render nezahvalno je komentarisati još, ne znamo uopšte kakve će panele koristiti, koje materijale
na fasadi, i niz drugih stvari. Mada je praksa kod nas da obično dobijemo još gore rešenje nego na renderu. :violina:

Ovaj iskop je daleko dublji nego kod residensa ali opet logično pošto će podzemna garaža biti u dva nivoa.

Wow, od 180 stepeni pogleda, svega 30 stepeni je ka reci. Ovaj stan je žešća obmana za sve iznad 1300 evra po kvadratu.

Ustvari zanimljiv mi je novi koncept staklenog zida celom visinom zida. Divna protivteža strahu arhitekata da voda ne može uzbrdo. Jedino još nisam video nijednu beogradsku terasu sa trosedima za izležavanje. Uglavnom su bicikli, kiseo kupus, šifonjeri, i ko zna šta sve ne ...

Ovo je novi render od pre dva meseca za BW Residences

BW_Residences_zpseekqz5ue.jpg

Ovako je BW Vista izgledala u početku. Posle kritika da samo završetak krova na visokim zgradama može samu zgradu predstaviti u višoj klasi usvojene su izmene idejnog rešenja.

Pogledajte prilog 1

Ovaj kaskadni oblik je delo kritika sa raznih foruma. Neko ga je nacrtao ovako.

BW_Vista_01_2016_zps4ongn5sq.jpg

Konačna verzija u kojoj su uvažene sve kritike tako da smo dobili završne spratove u višoj klasi. Prozori od poda do plafona i kaskadni oblik krova.

Ovaj render za Vistu me neodoljivo podseća na građevine iz SimCity-a

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=423827#p423827:q513nx45 je napisao(la):
Mair » 19 Dec 2016 02:06 pm[/url]":q513nx45]
Ovako je BW Vista izgledala u početku. Posle kritika da samo završetak krova na visokim zgradama može samu zgradu predstaviti u višoj klasi usvojene su izmene idejnog rešenja.
Ovaj kaskadni oblik je delo kritika sa raznih foruma. Neko ga je nacrtao ovako.
Konačna verzija u kojoj su uvažene sve kritike tako da smo dobili završne spratove u višoj klasi. Prozori od poda do plafona i kaskadni oblik krova.

Ma šta kažeš, forum Beobuild u realnom vremenu upravlja izgradnjom Beograda na vodi? Uvažavaju se sve ideje dokonih komentatora koji su kupili ukupno 0 stanova? A šta je onda sa mojom narudžbinom da se obnovi šetalište do Gazele?

Šalu na stranu, preterao si u karikiranju. S tim što zaista nemam drugo objašnjenje zašto BW Vista više nije crvena, sem tog da je javnost jednoglasno ocenila da je bila pljunuta kopija solitera u 27. marta kod Poštanske štedionice.
A to da je potreban staklenac na poslednja tri sprata, da bi se oni prodali kao viša klasa, to se ne sećam da je bilo ko tražio na Beobuildu, to je samo jedan raširen (meni ogavan) trend, koji je čini mi se već viđen i na zgradama u Bellvilu i sada u A Bloku i da ne nabrajam dalje...

Prebacio sam postove o BW Residences u postojecu temu o objektu

Јесу л' ово Јоксимовићи?

Zanimljivo kako sunce bljesti sa severne strane na ovoj slici :)

Ništa bez dorćolskog dimnjaka. Specijalan pozdrav za @stf-a!

Slazem se, izgleda bas jeftino.

Ма све је то исто, ионако почиње са БВ (BW). Само треба једно М између и ето БМВ :wink: (BMW ) зграда.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=424565#p424565:2v0uwj09 je napisao(la):
GOJE » 23 Дец 2016 12:57 pm[/url]":2v0uwj09]Ništa bez dorćolskog dimnjaka. Specijalan pozdrav za @stf-a!
Pogled na sulundar sa sulundara :D

Vrh