Šta je novo?

"BW Vista i Parkview" - Beograd na vodi [ Stambeni kompleks ]

Jel ima neko fotografije stanova i unutrašnjosti zgrade? Objektivno da nam pokaže kvalitet gradnje.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=792691#p792691:1mk1tjr0 je napisao(la):
PetarPetrovic » Pet Nov 13, 2020 3:15 am[/url]":1mk1tjr0]Jel ima neko fotografije stanova i unutrašnjosti zgrade? Objektivno da nam pokaže kvalitet gradnje.

Možda ovo može da pomogne:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UAE6HCMK8AM[/youtube]
 
Nema aktivnosti na temi. Verovatno ni problema u zgradama.
Kakvi su sada utisci, kakvo je stanje u garažama i da li postoji vertikalni kanal za odlaganje smeća?
Da li je održavanje dobro i koliko se plaća bruto po kvadratu?
 
eb3dd2b5bc9fecb472861dd623970106.jpgkvalitet fasade je u rangu Mirijevskih novogradnji. A još je poprimila ovaj garež od prečistog vazduha.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
To je od prasine sa okolnih projekata. Mnogo se gradi u tom delu
 
Komšije koje gledate na Terraces, da li imate problem sa spoljnom rasvetom. Nama je ovo katastrofa. Umesto da se postavi nešto slično Residence rasveti i primereno stambenim zgradama, postavljena je rasveta od koje mi komšije iz Viste ne možemo da spavamo. Verovatno je slično i sa komšijama iz Residence. U pitanju su reflektori koji su usmereni ka Vista stanovima a njihova jačina je višestruko jača od rasvete na Residence. Kada padne mrak i upali se rasveta na Teraces, u stanovima nam je bukvalno kao kad sunce obasja leti u podne.

Pozivam sve komšije da se žale što pre, jer što duže čekamo, veća je šansa da nam ova patnja ostane za trajno.

Ovo su fotografije iz našeg stana, napravljene u mraku, gde se jasno može uporediti jačina svetla sa Residence i Terraces i koja količina svetla se probija u naš stan.

IMG_20220302_230427.jpg

IMG_20220302_233119.jpg

IMG_20220302_233210.jpg
 
Nije mnogo bolja bila ni po useljenju. Uživo izgleda još gore. Neka prljavština ide linijski, ne mogu da se setim kad sam ja slikao da li je još onda bilo nekih pukotina. Sećam se da sam ostao zgranut nivoom neprofesionalizuma, da ne kažem žargonski fušerajem. Dole se na baš toj fotografiji može videti da je neko od stanara već prekrečio.

Ta dva objekta su najviše kritikovana, ako ne u čitavom gradu. Ovo nije merljivo ni sa manjim mestima, pri čemu još ima 23 sprata. Ruma ima 5x bolje fasade od pojedinih dubajskih parodija najstrožeg centra Beograda. Kad god prođem pored Šumarskog začudim se što dozvoljavaju oko Paštrovićeve onu gomilu smeća, a onda se prisetim novog centra grada i vratim se u surovu realnost.
 
Vrh