[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=602073#p602073:1j4tr2qn je napisao(la):
milos.tro » Sre Feb 13, 2019 11:36 pm[/url]":1j4tr2qn]Sve pohvale na reportazi :kk:
Da li si imao prilike da vidiš kakva su kupatila?
Da, video sam kupatila, no njih nisam detaljno slikao. Bio sam tamo u radno vreme, trudio sam se da se ne zadržavam i ne smetam previše. Imam ovu sliku gde se vidi lavabo i vrata od prostorije/ormana koja je predviđena za veš mašinu:
Pogledajte prilog 1
Inače, kupatilu bih pojedinačno na osnovu brzinskog pregleda dao i najveću ocenu od svih prostorija. Trebalo bi da su pločice Tilezza, sanitarije Villeroy i Bosch, kade Enmon, ali iskreno nisam zagledao detaljno na licu mesta. Vodokotlići su ugradni a WC šolje konzolne. Izgleda fino uz ogradu od samo lavaboa koji se meni lično ne sviđa. Mada i samo kupatilo na ovom nižem spratu nije bilo gotovo, nedostaje ogledalo, a i majstori su ostavili svašta nešto u lavabou...
Pročitao sam komentar na SSC da je ova dnevna soba mini načičkana sobica od 15m2, pa da odgovorim ovde, verovatno je interesantno. U pitanju je soba od 25m2 (bez kuhinje), jedna od većih (ako ne i najveća) od svih stanova ove strukture u novogradnji. Optička varka je da je soba mala zbog veličine prozora i vrata ka terasi i zbog visine ograde na terasi. I ja sam svaki put konstatovao na licu mesta da je soba mala ali me je metar razuverio. Evo i bonus slike gde se vidi ograda na terasi, i kvalitet (deluje sasvim korektno) i donekle njena visina (ja sam malo iznad srpskog proseka kad je u pitanju visina):
Inače, fasada je po trenutnom planu na žalost finalna. Demit je čak i na samom prizemlju, pored ulaza u zgradu. I ona crvenkasta boja sa istočne strane je finalna. Nije u planu ni dodatno osvetljenje kao na BWR (mada bi par linija na samom vrhu bilo interesantno)... One šipke na vrhu koje su ostavljene su za alpiniste perače prozora. Uz ogradu osoba sa kojima sam komunicirao da se ne može isključiti da će možda doći neko osvetljenje naknadno.
Šteta za fasadu, to svi konstatuju, na BWR-u je koštala verovatno ispod 10 evra više po m2, nije to nikakav novac na ovu cenu kvadrata... siguran sam da je tako urađeno samo zbog prodaje (skupljih zgrada).