Homer Jay":l5xl68fy je napisao(la):Čini mi se da čak nije problem u visini, koliko u širini. Mnogo su, brate, debele ove prve dve zgrade. Na sajtu "Navodnog Beograda" postoje dva rendera sa reke, na kojima se vide "BW Residences", ali na kojima je, nažalost, ignorisana postojeća panorama Beograda.
spatiotecte":zunwxgal je napisao(la):dobra stvar je sto je smanjena spratnost svih objekata i da se projekat vraca u normalnije okvire tipa P+4 do P+12, sto je dovoljno za evropski grad kao sto je Beograd.
Kailan":3363vhan je napisao(la):Мени је и даље надреално да су малтене сви делови пројекта урађени толико заглупљујуће ружно.
Чак и све остало да разумем, и пљачку и безобразлук и бахатост не могу апсолутно да схватим потребу да се овако предано и одлучно прави нешто оволико ружно за видети. Био сам на њиховој чувеној променади и има толико делова који су урађени лоше или естетски боду очи а не би били ни скупи ни тешки да се направе да бар колико-толико личе на нешто. Исто је и са овим зградама, нити је у питању неки новитет па да се и занемари у име оригиналности естетика нити су овако јефтиније за прављење нити ће привући више купаца ако их направе овако ружним, апсолутно не видим разлог да изгледају овако. Ко и само окретање тераса да не гледају на реку него на остале, збијене зграде, стиче се утисак да су намерно направили пројекат да буде наопак и лош
Чуди ме само што кула није један велики средњи прст