spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 19.521
milos.tro":rtdpvh7c je napisao(la):
Dobra stvar je sto ce se zemlja iskopana za temelje 2 stambene kule koristiti za formiranje nove obaloutvrde u neposrednoj blizini.
milos.tro":rtdpvh7c je napisao(la):
dane bezanija":38xu7w5b je napisao(la):niko na ovom celom potezu nije gradio nista zadnjih 100 god,mora da je postojao jak razlog za to.nemojte pogresno da me shvatite da sam protiv BNV ali mislim da ce imati ogromne probleme sa vodom...
RioBL":3dnr9rro je napisao(la):dane bezanija":3dnr9rro je napisao(la):niko na ovom celom potezu nije gradio nista zadnjih 100 god,mora da je postojao jak razlog za to.nemojte pogresno da me shvatite da sam protiv BNV ali mislim da ce imati ogromne probleme sa vodom...
Sta ces. Takvo su zemljiste odabrali za realizaciju projekta. Najvrednije, kazu.
Sta ce uspjeti da naprave zavisi od toga koliko su spremni daleko da idu u "borbi sa tlom", tj koliko investitor procjeni da moze ulagati u zemljane radove.
stanislaw":ujcacxut je napisao(la):Šta sad to znači, da će najveća i najskuplja stambena kula trenutno u prodaji u Beogradu imati nula garažnih mesta? Ili će garažne etaže jednostavno biti nadzemne, tipa objekat će imati nekakvu kutijastu osnovu u kojoj će sa rečne strane biti lokali, sa zadnje strane prema ulici biće garažni prostor, pa na krovu toga nekakvo privatno dvorište i onda se tek iznad toga izdiže kula sa stambenim etažama?
Bulbulderac17":2bno9nth je napisao(la):Druze koji metro...?
pa naravno da nam treba nisi otkrio toplu vodu
tzoran1":25lwua2d je napisao(la):A tehnicka etaza za strujomere cevke pumpe podstanice ?