relja":37mc0jbf je napisao(la):Papir ima sve što profaktura treba da ima. Da li je lažnjak ili ne, ne znam.
Ali da neko okači profakturu za ratu stana, pravu ili lažnu, na forum - neprocenjivo!
Igor":10au2d3t je napisao(la):Ovaj predracun je verovatno za placanje spolja i u tom slucaju deluje ok. Spreman sam da poverujem da je vradovic stvarno kupio stan ali pricu o guzvi za kupovinu to vec prevazilazi neko moje pojmanje realnosti. Uostalom zal mislite da bi stvarno i gradili da bar nesto nisu prodali.
vradovic":18k9bf0r je napisao(la):relja":18k9bf0r je napisao(la):Papir ima sve što profaktura treba da ima. Da li je lažnjak ili ne, ne znam.
Ali da neko okači profakturu za ratu stana, pravu ili lažnu, na forum - neprocenjivo!
Znas kako Reljo kod nas imas mnogo ljudi koji hejtuju sve zivo kod nas i pogotovo ljudi koji hejtuju ovako dobre i kvalitetne projekte koje su od presudnog znacaja za grad.
Pored njih imas i drugu grupu ljudi koja zivi u zabludi sa nekim teorijama zavere. Te niko nije kupio ni jedan stan, te ovo je sve prevara, prevarice nas Arapi, odnece nam nasu zemlju, bice samo njihova zemlja, ulazice se sa pasosem i slicno. Pojedinci nece verovati u sve ovo cak ni kada se uselim u stan i tada ce misliti da je prevara. Zato takvim ljudima treba pokazivati korak po korak istinu i osvescivati ih Otuda rezervacioni Ugovor a evo sad i racun javno.
Realnost je sasvim drugacija. Na dan kupovine je bilo kao u Wallmartu za vreme Black Friday u US.
Ne znam kako ce biti kada krene Tower B da se prodaje ali vec su mi najavili da imaju 40-tak ljudi koji samo cekaju da se pusti u prodaju.
Ne znam za tebe ali ja sam bio spreman i na tomilos.tro":3vpg5wq9 je napisao(la):stotinama i stotinama hiljada evra da postavi šator ispred zadruge noć pre rezervacije stanova da mu ne promakne red? :roll:
vradovic":1rj5o0e2 je napisao(la):Ma kakav Pariz taj grad u opste nije vise popularan od poslednjih desavanja.
Osim toga mozes ti da kupis stan na zapadu naravno ali ce ti zarada na investiciju biti manja nego sto ces ovde zaraditi. Mislim da je ova prilika za zaradu u Bg fantasticna. Cak je moguce i da se duplira vrednost za 3-4 god.
vradovic":i57xy6cu je napisao(la):http://www.abc15.com/news/national/paris-tourism-suffers-huge-slump-after-terror-attack
Opet kazem da ces gledajuci na kupovinu stana u bgh2o mnogo vise zaraditi nego bilo gde u razvijenim zemljama.
spatiotecte":380e2d6j je napisao(la):Najveci profit su imali ljudi koji su kupili stan u Beogradu 1993 za hiljadu maraka, posle cetvrt veka su napravili profit preko 10000%
spatiotecte":bu56fw2u je napisao(la):Najveci profit su imali ljudi koji su kupili stan u Beogradu 1993 za hiljadu maraka, posle cetvrt veka su napravili profit preko 10000%