spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 18.251
Ne razumem zašto bi trenutna politička situacija imala veze sa ovakvom investicijom.@Cvrčak Ja sam vas u pocetku podrzavao kada ste pisali o problemima sa stanom, ali ovo vec sad prelazi u preterivanje...ispada kao da ste se doselili te 2022 god kad ste kupili stan negde iz inostranstva i nista niste znali kako funkcionise, sve ovo sto pisete u poslednje vreme se znalo za BW i pre nego sto ste kupili stan tako da ispada da ste vasom greskom nezadovoljni!
Ovako ti izgleda iz ugla stanara.
Curi na sve strane i garažu nam koriste kao wc.
Čak se i na prethodnim slikama vidi da su automobili majstora parkirani na biciklističkoj stazi.
Svi parkiraju gde im se svidi.
Bukvalno ne može da se prodje od djubreta i wc-a koji majstori koriste, a da i ne zatvore vrata.
Zatvaraju ulicu kad god im to zatreba. Pa ti čekaj da se smiluju.
Metalne rešetke koje su trebale da budu oko sadnica su izvadjenjene pre mesec i po dana i samo ostavljene na trotoaru.
Pogledajte prilog 231271Pogledajte prilog 231272Pogledajte prilog 231273Pogledajte prilog 231274Pogledajte prilog 231275Pogledajte prilog 231276Pogledajte prilog 231277Pogledajte prilog 231279Pogledajte prilog 231280Pogledajte prilog 231281Pogledajte prilog 231282
Ovako ti izgleda iz ugla stanara.
Čak se i na prethodnim slikama vidi da su automobili majstora parkirani na biciklističkoj stazi.
Bukvalno ne može da se prodje od djubreta i wc-a koji majstori koriste, a da i ne zatvore vrata.
Metalne rešetke koje su trebale da budu oko sadnica su izvadjenjene pre mesec i po dana i samo ostavljene na trotoaru.
Pogledajte prilog 231271Pogledajte prilog 231272Pogledajte prilog 231273Pogledajte prilog 231274Pogledajte prilog 231275Pogledajte prilog 231276Pogledajte prilog 231277Pogledajte prilog 231279Pogledajte prilog 231280Pogledajte prilog 231281Pogledajte prilog 231282
Prodajte.Veoma ste nezadovoljni. Jednostavno.Ne razumem zašto bi trenutna politička situacija imala veze sa ovakvom investicijom.
Ne verujem da su svi oni koji su stanove u Srbiji dobijali ili kupovali gledali na to.
Trudim se da budem objektivna.
Ja upravo i pitam forum da li sam mogla nešto drugo da izaberem, jer još uvek preispitujem svoju odluku.
Pa Beograd na vodi.Ovako ti izgleda iz ugla stanara.
mnogo gubite vremena na frustraciju i nezadovoljstvo. znali ste šta kupujete, međutim niste to želeli da vidite. sada to vidite i sada treba da se pozabavite rešenjem inače će vas nezadovoljstvo time gde živite jesti i pojesti. dugoročno je dosta loše po psihu kad si nezadovoljan stambenim prostorom. zato, dajte oglas agencijama, stavite ga na prodaju i sačekajte kupca. kad se proda, razmišljajte pametnije o drugoj kupovini. živite ipak u Beogradu a ne u Vlasotincu, tako da su vam mogućnosti da nađete nešto što vam u konačnom odgovara zaista velike.Ovako ti izgleda iz ugla stanara.
MIslim,da je gospodja nezadovoljna i to je njeno pravo kao kupca. Mozda,da i ja izrazim svoje misljenje o Quartetu 4,gde sam jedino bio u uspeo da vidim stan.Malo sam u materiji pa mozda i nekome pomognem.
1.Lokacija i pozicija objekta u odnosu na druge vrlo dobra,pogled ( barem juzni) je dobrim delom otvoren i nema opasnosti od blizeg zatvaranja nekim drugim objektom.
2.Blizina svih vitalnih stvari je vise nego zadovoljavajuca.
3.Spoljasnji izgled objekta arhitektonski prihvatljiv i ne narocito mastovit.
4.Fasadni materjali u standardu za e.razred,u nizem kvalitetu zavrsne obrade.
5. Ulaz u stambeni deo sasvim zadovoljavajuci.
6. Stepeniste i lift u standardu.
7. Hodnici u zgradi duzi i uzi nego sto to po arh.standardima treba.
8. Ulazna i unutrasnja vrata sasvim zadovoljavajuca.
9.Podna obloga u stanu u solidnom kvalitetu materjala i zanatski solidno postavljena.
10. Kuhinjiski el. ispod standarda,los materjal i lose ugradjeni.
11. Molerska obrada zidova u standardu.
12.Keramika u kupatilima u standardu lose zanatski izvedena.
13. Spoljna stolarija solidna bez troslojnog stakla sto je danas ispod standarda.
14. Garazni prostor ispod svakog standarda i bilo kakvog interesovanja investitora za zanatski i estetski deo.
Drugi nivo evidentno u problemu sa podzemnom vodom,verovatno zavisno od vodostaja.
15. Citav objekat higijenski zapusten i vidno bez pravog sefa gradilista ili lica koje kordinira izmedju razliciti grupa izvodjaca.
Stekao sam utisak da je objekat zamisljen i prodat kao jeftinija opcija BW.
U druge zgrade nisam ulazio tako da moguce da gresim.
Na kraju,ukoliko analiziramo poziciju i kvalitet drugih objekata u tom cenovnom rangu( mislim na predprodaju) smatram Quartet 4 dobrom kupovinom.
Ovo je iskljucivo moje misljenje i molim da ga ne uzimate zdravo za gotovo.
Prijatan i lep dan!
Da, slažem se, dužina hodnika je stvarno razočaravajuća, imam 45 metara od lifta do mog stana, kuhinje i ormarići u kupatilima lnekvalitetni, nepraktični. Kod mene sva keramika ima neku grešku, svaka ali bukvalno svaka pločica je kriva ili joj fali ćošak, ali je solidno postavljena. Garaže imaju problem zbog loše odradjene hidroizolacije i nedovoljnog broja pumpi.MIslim,da je gospodja nezadovoljna i to je njeno pravo kao kupca. Mozda,da i ja izrazim svoje misljenje o Quartetu 4,gde sam jedino bio u uspeo da vidim stan.Malo sam u materiji pa mozda i nekome pomognem.
1.Lokacija i pozicija objekta u odnosu na druge vrlo dobra,pogled ( barem juzni) je dobrim delom otvoren i nema opasnosti od blizeg zatvaranja nekim drugim objektom.
2.Blizina svih vitalnih stvari je vise nego zadovoljavajuca.
3.Spoljasnji izgled objekta arhitektonski prihvatljiv i ne narocito mastovit.
4.Fasadni materjali u standardu za e.razred,u nizem kvalitetu zavrsne obrade.
5. Ulaz u stambeni deo sasvim zadovoljavajuci.
6. Stepeniste i lift u standardu.
7. Hodnici u zgradi duzi i uzi nego sto to po arh.standardima treba.
8. Ulazna i unutrasnja vrata sasvim zadovoljavajuca.
9.Podna obloga u stanu u solidnom kvalitetu materjala i zanatski solidno postavljena.
10. Kuhinjiski el. ispod standarda,los materjal i lose ugradjeni.
11. Molerska obrada zidova u standardu.
12.Keramika u kupatilima u standardu lose zanatski izvedena.
13. Spoljna stolarija solidna bez troslojnog stakla sto je danas ispod standarda.
14. Garazni prostor ispod svakog standarda i bilo kakvog interesovanja investitora za zanatski i estetski deo.
Drugi nivo evidentno u problemu sa podzemnom vodom,verovatno zavisno od vodostaja.
15. Citav objekat higijenski zapusten i vidno bez pravog sefa gradilista ili lica koje kordinira izmedju razliciti grupa izvodjaca.
Stekao sam utisak da je objekat zamisljen i prodat kao jeftinija opcija BW.
U druge zgrade nisam ulazio tako da moguce da gresim.
Na kraju,ukoliko analiziramo poziciju i kvalitet drugih objekata u tom cenovnom rangu( mislim na predprodaju) smatram Quartet 4 dobrom kupovinom.
Ovo je iskljucivo moje misljenje i molim da ga ne uzimate zdravo za gotovo.
Prijatan i lep dan!
Pa nije ovo naselje izgrađeno radnim akcijama za potrebe proletarijata pa da pričamo o tome da se nije pazilo na detalje. Ovo je plaćeno po poprilično visokoj ceni u tom trenutku, predstavljeno kao vrhunac življenja u Beogradu. Jedno je da se ugrađuju materijali niže klase, drugo je da ti se vrata ljušte, pločice polomljenje, u podrumu curi, a ti se još nisi ni uselio. Drugo nije ovo neka ilegalno sagrađena zgrada na Ledinama gde si platio kvadrat 900 eura, pa ćutiš makar imaš krov nad glavom i prošao si jeftino.Tako je u svakoj hiperpdodukciji gde investitor gradi hiljade stanova za kratko vreme, ne vodi se mnogo racuna o svakom pojedinacnom detalju i stanu.
Š to se tiče parkinga tu ide zona vrlo brzoJa se nadam da će za tri meseca završiti sve radove na Quartet 3 i 4 zgradi, i da tada biti rešeni i metalni okviri oko sadnica, da će se parking koristiti po projektu, biciklistička staza u punoj upotrebi. Ulica očišćena od blata i šljunka koji se koristio tokom građevinskih radova. Da će se lokali otvoriti i tada će ceo kraj dobiti drugačiju sliku.
Da će i tada biti problema u stambenoj zajednici, ali u mnogo manjim okvirima.
Mi u tom haosu živimo već pola godine i niko iz BW nema sluha za probleme stanara.Ja se nadam da će za tri meseca završiti sve radove na Quartet 3 i 4 zgradi, i da tada biti rešeni i metalni okviri oko sadnica, da će se parking koristiti po projektu, biciklistička staza u punoj upotrebi. Ulica očišćena od blata i šljunka koji se koristio tokom građevinskih radova. Da će se lokali otvoriti i tada će ceo kraj dobiti drugačiju sliku.
Da će i tada biti problema u stambenoj zajednici, ali u mnogo manjim okvirima.
Ovde je bio Zidar Negotin, to se zna. Za QU1 i 2.Mora se raspitati ko je izvođač na objektu, ogromne su razlike od zgrade do zgrade, jednostavno naša građevinska industrija ne može da isprati ekspanziju zadnjih par godina..tu se ne radi samo o radnicima, već i inženjerima..
Ovde je bio Zidar Negotin, to se zna. Za QU1 i 2.
Ali ako kupujete u ranoj fazi onda u tom trenutku se još ne zna ko će zidati, tako da se ne možete osloniti na to.
Dešava se i da se izvodjač promeni u toku gradnje.
Kakve ovo veze ima sa Kvartetom? Čestitam što budžiš bazen na krov zgrade, unajmi nekog statičara pa nek ti proračuna na osnovu projekta...Cao! Da li neko moze da mi odgovori kolikom tezinom mogu opteretiti krovnu terasu u zgradi koja je iznad celog stana. Zgrada je sazidana 2017. Pitam zbog bazena. Naime, nekoliko godina sam imao bazen 305x183, koji ima oko 1t vode i nije bilo problema, mada su mi neki govorili da je i to rizik. Sad bi da uzmem nesto vece, ne mnogo, tipa okrugli 305 ili 376 precnik, ali oni sadrze dosta vecu kolicinu vode 3,4t i zato me strah... Pozdrav
Probaj sa olimpijskim slobodno...nema greske!Cao! Da li neko moze da mi odgovori kolikom tezinom mogu opteretiti krovnu terasu u zgradi koja je iznad celog stana. Zgrada je sazidana 2017. Pitam zbog bazena. Naime, nekoliko godina sam imao bazen 305x183, koji ima oko 1t vode i nije bilo problema, mada su mi neki govorili da je i to rizik. Sad bi da uzmem nesto vece, ne mnogo, tipa okrugli 305 ili 376 precnik, ali oni sadrze dosta vecu kolicinu vode 3,4t i zato me strah... Pozdrav
Загрцнуо сам се од смехаCao! Da li neko moze da mi odgovori kolikom tezinom mogu opteretiti krovnu terasu u zgradi koja je iznad celog stana. Zgrada je sazidana 2017. Pitam zbog bazena. Naime, nekoliko godina sam imao bazen 305x183, koji ima oko 1t vode i nije bilo problema, mada su mi neki govorili da je i to rizik. Sad bi da uzmem nesto vece, ne mnogo, tipa okrugli 305 ili 376 precnik, ali oni sadrze dosta vecu kolicinu vode 3,4t i zato me strah... Pozdrav