Šta je novo?

"BW Quartet" - Beograd na vodi

Ok samo mi nije jasno sta ti onda smeta? Ako bi ti nekom "uvalio" djubre onda to isto treba i da dobijes. Ne samo ti nego svako ima stav kao ti. Prosto da prostije ne moze biti.

Zato nam je tako u drzavi kako jeste.
Mnogima sistem vrednosti u Srbiji smeta ne zato što su srcem protiv tog sistema vrednosti, nego što ne mogu da se okoriste o njega. Vrlo sam oprezan prema svim ostrašćenim kritičarima sistema, jer često između redova pročitam da je njihova kritika zasnovana samo na tome što oni sami nisu deo sistema, jer da jesu ne bi ga kritikovali i funkcionisali bi isto kao i oni koje sada kritikuju.

Ok samo mi nije jasno sta ti onda smeta? Ako bi ti nekom "uvalio" djubre onda to isto treba i da dobijes. Ne samo ti nego svako ima stav kao ti. Prosto da prostije ne moze biti.

Zato nam je tako u drzavi kako jeste.

Ja sam više kritičan prema kupcima nego investitorima. Investitor ima samo jedan cilj, da napravi jeftino i proda skupo. Kupac je taj koji mora da ima neki standard kvaliteta pri odluci šta će da kupi.

Ja sam više kritičan prema kupcima nego investitorima. Investitor ima samo jedan cilj, da napravi jeftino i proda skupo. Kupac je taj koji mora da ima neki standard kvaliteta pri odluci šta će da kupi.
Ali opet kako da znas sta si kupio? Svi govore...najkvalitetniji materijali? Nije sve u materijalu. Mislim da je mnogo vaznije ko gradi, Indijci aili neki drugi sa ci.

Ja bih volela da čujem koji drugi projekti postoje pored ovog sa dobrom lokacijom, garažom. Moj utisak je da nije bilo druge opcije. Lako je kritikovati.

Ja bih volela da čujem koji drugi projekti postoje pored ovog sa dobrom lokacijom, garažom. Moj utisak je da nije bilo druge opcije. Lako je kritikovati.
Verovatno da ima bolja lokacija ali je sve gradjeno na isti nacin. Da vidite West 65. Covek se uselio, bile neke sitne popravke i covek platio iz svog dzepa. Kaze najzad imam svoj stan, nema buke.....milina. Dva meseca kasnije se uselila cetvoroclana porodica iznad njega. Covek je vec hteo da se bije sa njima. Kaze da buka ne prestaje od ujutru do uvece. U Srbiji ako hocete mir samo kuca. Ni slucajno stan u novogradnjama. Samo u zgradama koje su gradjene sedamdesetih, ako vec mora grad. A ovi sto kritikuju, samo ignorisanje.

Poslednja izmena:
Verovatno da ima bolja lokacija ali je sve gradjeno na isti nacin. Da vidite West 65. Covek se uselio, bile neke sitne popravke i covek platio iz svog dzepa. Kaze najzad imam svoj stan, nema buke.....milina. Dva meseca kasnije se uselila cetvoroclana porodica iznad njega. Covek je vec hteo da se bije sa njima. Kaze da buka ne prestaje od ujutru do uvece. U Srbiji ako hocete mir samo kuca. Ni slucajno stan u novogradnjama. Samo u zgradama koje su gradjene sedamdesetih, ako vec mora grad. A ovi sto kritikuju, samo ignorisanje.
Kizo jel znas ti koliko se krece AR u Beogradu na dobroj lokaciji...predpostavljam da bi tu gradio kucu a ne u Staroj Pazovi?

U Srbiji ako hocete mir samo kuca. Ni slucajno stan u novogradnjama. Samo u zgradama koje su gradjene sedamdesetih, ako vec mora grad. A ovi sto kritikuju, samo ignorisanje.
Zapravo ne, ako hocete centar a da nista ne cujete onda samo starogradnja gde su zidovi po pola metra debeli, ne cuje se bukvalno nista, naravno uredna zgrada koja se odrzava.

Kizo jel znas ti koliko se krece AR u Beogradu na dobroj lokaciji...predpostavljam da bi tu gradio kucu a ne u Staroj Pazovi?
Pricaju ljudi iz Nove Pazove da ljudi iz grada dolaze i pitaju cak i po prodavnicama da li neko od njih zna da se nesto prodaje. Ovo je postala luda kuca.

1739465625211.png

Moskva....

Dali zna neko kada ce biti primopredaja u Quartetu 3? Stalno nesto odlaze i vec su bezobrazni jer se uopste vise ne javljaju. Neka zena je samo zvala u decembru da ce vec u decembru poceti primopredaje a onda nista. Ne javljaju se vise. To deluje ves smesno pored toga da je i neozbiljno. Quartet su lose vodili jer i projekat puno kasni a profakture naravno salju sve na vreme ;-) je*******iga to stvarno nije bas za pohvalu...

Dobih info da bi u 3coj nedelji februara trebalo da krene primopredaja vecine stanova, neki su vec useljeni, a navodno do 1og marta ce biti zgrada kompletno završena, videcemo sta ce biti tacno od svega

Gledajuci emisiju o protestima na stranoj televiziji, primetih koliko je lep ovaj nas grad, iako neodrzavan i prepusten sam sebi

1000026141.jpg
1000026140.jpg
1000026139.jpg
1000026135.jpg
1000026128.jpg
1000026127.jpg
1000026126.jpg
1000026125.jpg
1000026124.jpg
1000026123.jpg
1000026122.jpg
1000026120.jpg
1000026119.jpg

Sve dok nije doslo do kadrova protesta ispred Palate pravde. Bez ikakve ostrascenosti, zaista ovo sto nam predstavljaju kao ponos grada i mesto zbog ce nas turisti obilaziti i diviti nam se, ubedljivo je najruzniji deo Beograda u dokumentarnoj emisiji i deluje kao da su iz centra presli u neko daleko, siromasno predgradje

1000026131.jpg

1000026130.jpg
1000026129.jpg

Ovaj novoizgradjeni ponos je objektivno nesto cega me je najvise sramota bilo gledajuci snimak i gde Beograd jedino ruznjikavo deluje.

Prilozi

• 1000026130.jpg
    1000026130.jpg
    205,6 KB · Pregleda: 43
  • 1000026131.jpg
    1000026131.jpg
    196,9 KB · Pregleda: 44
Cestitam, znamo da ima fuseraja ali nije bitno, kakvo god da je, vase je sto je najbitnije

Vrh