Šta je novo?

"BW Quartet" - Beograd na vodi

1000019955.jpg

ovaj projekat je jednostavno personifikacija svih loših stvari koje se dešavaju srpskom narodu. personifikacija nesreće, krađe, lopovluka, korupcije, neznanja, nestručnosti, bahatosti i svega ostalog što može da se prikači znate već kome koji nas je doveo do toga da se delimo na one koji podržavaju bg na vodi i oni koji su protiv njega i na taj način pravimo jasnu podelu u društvu.

Konačno ćemo imati sastanak stanara sa upravnikom vezano za održavanje zgrade. Imamo milion i jedan problem u zgradi. Prljavo je, neorganizovano, puno stvari ne funkcioniše. Ne zna se šta plaćamo i šta treba da dobijemo.
Sve sam očekivala, ali nisam očekivala da novi zgradu ne znaju da održavaju. A upravo smo svi hteli da živimo u zgradi u kojoj se vodi računa o održavanju.
Videćemo kako će da prodje.
Mnogima se vrata ljušte, ta folija se odlepljuje sa štokova, ali nema odgovora menadžmenta još uvek. Ja sam prijavila još u septembru.
Sve u svemu ništa od onog što se reklamira.

Konačno ćemo imati sastanak stanara sa upravnikom vezano za održavanje zgrade. Imamo milion i jedan problem u zgradi. Prljavo je, neorganizovano, puno stvari ne funkcioniše. Ne zna se šta plaćamo i šta treba da dobijemo.
Sve sam očekivala, ali nisam očekivala da novi zgradu ne znaju da održavaju. A upravo smo svi hteli da živimo u zgradi u kojoj se vodi računa o održavanju.
Videćemo kako će da prodje.
Mnogima se vrata ljušte, ta folija se odlepljuje sa štokova, ali nema odgovora menadžmenta još uvek. Ja sam prijavila još u septembru.
Sve u svemu ništa od onog što se reklamira.
Iskreno se nadam da ce te resiti vas problem. Ja sam takodje kupio stan ali u zgradi Sensa i zaista ne znam sta mogu da ocekujem s obzirom na brojne probleme koje su ljudi imali. Predpostavljam da cute s obzirom da su kupci stanova u BNV zigosani. Da li bi ste bili ljubazni da napisete kakva je zvucna izolacija. Da li se cuje buka iz stana iznad vaseg? Zahvaljujem

Iskreno se nadam da ce te resiti vas problem. Ja sam takodje kupio stan ali u zgradi Sensa i zaista ne znam sta mogu da ocekujem s obzirom na brojne probleme koje su ljudi imali. Predpostavljam da cute s obzirom da su kupci stanova u BNV zigosani. Da li bi ste bili ljubazni da napisete kakva je zvucna izolacija. Da li se cuje buka iz stana iznad vaseg? Zahvaljujem
Zvučna izolacija je loša. Čuje se kad neko hoda u stanu iznad, koristi wc i slično. Takodje ulazna vrata ne dihtuju pa se bukvalno čuje u hodniku šta pričate kad ste u kuhinji ili dnevnoj sobi.
To je zbog open space koncepta stana koji ja imam. Možda neki veći sa drugim rasporedom nemaju baš taj problem.
Ulazna vrata su od istog proizvodjača kao i unutrašnja, neka Naša Škola.
Sva vrata su generalno loša.

Što se tiče stolarije čini mi se da je zvučna izolacija u redu. Nema buke spolja.

Ne razumem kako su kupci stanova u BW žigosani?

Zvučna izolacija je loša. Čuje se kad neko hoda u stanu iznad, koristi wc i slično. Takodje ulazna vrata ne dihtuju pa se bukvalno čuje u hodniku šta pričate kad ste u kuhinji ili dnevnoj sobi.
To je zbog open space koncepta stana koji ja imam. Možda neki veći sa drugim rasporedom nemaju baš taj problem.
Ulazna vrata su od istog proizvodjača kao i unutrašnja, neka Naša Škola.
Sva vrata su generalno loša.

Što se tiče stolarije čini mi se da je zvučna izolacija u redu. Nema buke spolja.

Ne razumem kako su kupci stanova u BW žigosani?
Zahvaljujem vam se na informaciji! Prvo sto sam cuo od drugara kada sam im rekao da sam uzeo stan u BNV je bili..."znaci i ti si postao kao i oni". Nisam hteo da pitam koji oni jer verovatno mi nece ni doci na useljenje.

Ja se sada susrećem sa računima za struju koji su iz meseca u mesec sve veći. Moja prosečna mesečna potrošnja struje u prethodnom stanu je bila oko 350 kWh. Merena digitalnim brojilom.
Donela sam sve uredjaje, i jedino je boljer različit. Ovde je neki Termorad od 120l.
I pored toga što ne koristim uredjaje u kuhinji jer je nismo završili, struja raste iz meseca u mesec. Prvo 440 za novembar, onda 480 za decembar i za januar 570. Namerno smo vodili računa jer nam je takva potrošnja nelogična.
Nisam jedina koja ima ovaj problem i svi smo u čudu.
Ne znam odakle da krenem. Da li da proveravam brojilo? Kako da znam da li sam jedina zakačena na mom brojilu? Strašno.

Ja se sada susrećem sa računima za struju koji su iz meseca u mesec sve veći. Moja prosečna mesečna potrošnja struje u prethodnom stanu je bila oko 350 kWh. Merena digitalnim brojilom.
Donela sam sve uredjaje, i jedino je boljer različit. Ovde je neki Termorad od 120l.
I pored toga što ne koristim uredjaje u kuhinji jer je nismo završili, struja raste iz meseca u mesec. Prvo 440 za novembar, onda 480 za decembar i za januar 570. Namerno smo vodili računa jer nam je takva potrošnja nelogična.
Nisam jedina koja ima ovaj problem i svi smo u čudu.
Ne znam odakle da krenem. Da li da proveravam brojilo? Kako da znam da li sam jedina zakačena na mom brojilu? Strašno.
Strasno! Ja cu najverovatnije prodati stan po ceni kostanja. Izgleda da je sve izmaklo kontroli.

Svi se žale i iz drugih zgrada na taj neki reket kroz struju. Još uvek nisam dobila zajedničku, a ovde sam 3 meseca. Ko zna koliko će ona da bude? A ni za grejanje nismo dobili račun još.
Użas kako nas džepare.
Treba platiti izvodjače i Zimsku bajku, a izgleda da mi finansiramo struju 😅

Strasno! Ja cu najverovatnije prodati stan po ceni kostanja. Izgleda da je sve izmaklo kontroli.
I ja se mislim šta da radim. Stan na dan pravi haos u zgradi. Ne zna se ko dolazi ko odlazi. Čišćenje loše, a obezbedjenje skoro pa ne radi ništa. Mi nemamo ni konsijerž uslugu, na recepciji, već samo te neke portire. Užas živi.

Ako imate punjace za elektricna vozila, da vam neke tesle ne vuku struju :D

Prvo sto sam cuo od drugara kada sam im rekao da sam uzeo stan u BNV je bili..."znaci i ti si postao kao i oni". Nisam hteo da pitam koji oni jer verovatno mi nece ni doci na useljenje.
Nosim se mišlju da kupim stan u BNV (investicioni, svakako ne u kvartetu ili ovim drugim sličnim zgradama, već u ovim premium zgradama prvi red do reke) samo da bih pročistio krug poznanika/drugara, to jeste da bi konačno dobio odgovor ko se druži sa mnom me smatra za pravog druga, a ko su lažni drugari. Za prijatelje nemam dileme da je izbor pravi, ali ovaj drugi krug (drugari) i treć krug (poznanici) je uvek kritičan i treba ga pročistiti s'vremena na vreme.

Od kako sam se registrovao na forum @dejanbg88 u svakom kompleksu citam kako razmislja ili je na korak od kupovine investicionog stana...eee show:ROFLMAO:
Nije isto kad si u biznisu i kad neko ko nije u biznisu ulaže nasleđene pare ili nekako ušteđene ili kroz neki kredit u investicioni stan. Ja razmišljan dosta o ROI-u i dosta veliki procenat dobiti vraćam nazad u biznis. Godinama sam živeo kao podstanar i nisam kupovao stan za sebe jer mi je uvek računica bila takva da vraćanjem te dobiti u biznis pravim znatno veći ROI nego da ta sredstva stavim u zidove.

Otuda razmišljanje i brejnstormovanje na tu temu, jer ako će meni taj novac doneti visoku maržu za godinu dana (u takvoj sam delatnosti gde su marže izuzetno visoke), nema logike uložiti u stan kojem cena po m2 neće značajni porasti za godinu dana, niti ću moći da uzmem neki značajniji iznos od kirije za to vreme.

Nadam se da sad bolje razumeš moju poziciju i zašto mi je teško da uletim u neku veću kupovinu, poput kupovine investicionog stana jer je jednostavno kod mene priča takva da ja gledam da li da vratim novac u posao i zaradim više ili da kupim stan i ubacim lovu u zidove od kojih neću zaraditi neki naroĉiti iznos.

Nosim se mišlju da kupim stan u BNV (investicioni, svakako ne u kvartetu ili ovim drugim sličnim zgradama, već u ovim premium zgradama prvi red do reke) samo da bih pročistio krug poznanika/drugara, to jeste da bi konačno dobio odgovor ko se druži sa mnom me smatra za pravog druga, a ko su lažni drugari. Za prijatelje nemam dileme da je izbor pravi, ali ovaj drugi krug (drugari) i treć krug (poznanici) je uvek kritičan i treba ga pročistiti s'vremena na vreme.
nema potrebe na taj način da vršiš filtraciju drušva...to životne situacije i život sam po sebi odrade, već ako razmišljaš o investicionoj kupovini u to rangu zapucaj na delta district ili hotel jugoslaviju...bnv će za koju godinu biti najnebitnije mesto na planeti i u bg

nema potrebe na taj način da vršiš filtraciju drušva...to životne situacije i život sam po sebi odrade, već ako razmišljaš o investicionoj kupovini u to rangu zapucaj na delta district ili hotel jugoslaviju...bnv će za koju godinu biti najnebitnije mesto na planeti i u bg
Sve u zavisnosti ko gde zeli da zivi. Sto se tice kvaliteta radova, bice isti kao i u BNV.

I ja se mislim šta da radim. Stan na dan pravi haos u zgradi. Ne zna se ko dolazi ko odlazi. Čišćenje loše, a obezbedjenje skoro pa ne radi ništa. Mi nemamo ni konsijerž uslugu, na recepciji, već samo te neke portire. Užas živi.
To i jeste problem. Nemate posla sa jednom porodicom nego ko zna koliko njih prodje kroz taj stan a da svakog molite da hoda polako, to je haos a ne zivot. Definitivno prodajem stan bez i da udjem u njega.

Pa i ja da vidim da mogu đubre da prodajem za velike pare, sigurno ne bih ni nudio kvalitet. Prosto nema poente.

Ok samo mi nije jasno sta ti onda smeta? Ako bi ti nekom "uvalio" djubre onda to isto treba i da dobijes. Ne samo ti nego svako ima stav kao ti. Prosto da prostije ne moze biti.

Zato nam je tako u drzavi kako jeste.

Vrh