Šta je novo?

"BW Galerija" - Beograd na vodi [ Tržni centar | 300 000m² ]

Nije sjajno, što je i logično za onoliku plastičnu površinu. Osetne su temperaturne razlike od prodavnice do prodavnice pa nije baš najprijatnije šetati.

Inače, moja sramota, ali nisam pronašao put do nadzemne garaže. Samo drugi ulaz u podzemnu.
Screenshot 2023-07-19 105435.png

Ja odkad sam shvatio da mi deset puta manje vremena treba da nadjem gore mesto uvek idem gore. Ali ja ne znam gore kao da je toliko teško da se prate strelice kuda ide potok saobraćaja...

Zato što su strelice malo konfuzne. Prvo navodi na onaj direktan silaz sa Vudrou Vilsona, pa ko je pametan, zna da za stotinak-dvesta metara ima desno, i tu su druge strelice, ali samo jedna, no, prva te opet navodi na garažu. To je mene zeznulo. Tek ko zna za jadac, dolazi do te treće rupe i ide gore.

Zato što su strelice malo konfuzne. Prvo navodi na onaj direktan silaz sa Vudrou Vilsona, pa ko je pametan, zna da za stotinak-dvesta metara ima desno, i tu su druge strelice, ali samo jedna, no, prva te opet navodi na garažu. To je mene zeznulo. Tek ko zna za jadac, dolazi do te treće rupe i ide gore.
Pa da retko ko zna za ova druga dva, a kamoli za ovu gore. Ali svakako ja sam mislio na strelice u samoj garaži

Dobro je, inače, što se iz te gornje garaže lako može stići do željenih nivoa na gornjim spratovima samog centra.
Inače, ne videh, donja i gornja garaža nisu povezane?

Malo mi zvuči nemoguće jer je iznad -1 ceo jedan sprat gde je Maxi, a ne sećam se da postoji neka dugačka rampa koja bi vodila do P1.

Poče nevreme nesta struje u dobrom delu bgh2o. Samo galerija svetli, obezbedjenje ne pušta na šetalište. Unutar tc ljudi zbunjeni čuje se kao bombe da padajau. Smiruje se malo vreme ljudi izlaze iz tc a napolju veselo, celo gradilište u haosu oko galerije, pocepani panoi i zastitne mreže na zgradama, poneka bandera oborena ograde odletele na suprotne strane...ludilo XD

Pa vidi, ako imaš neko sredstvo za izbegavanje gljivica na nogama, vrlo rado ću prihvatiti tvoju sugestiju.

Sinoć bejah na “Openhajmeru”, IMAX projekcija.
Puna sala do poslednjeg mesta, ne znam koliki je kapacitet, ali sigurno nekoliko stotina ljudi. Bilo je i stranaca.
Teška sramota je lep srpski običaj da se seda na tuđa mesta. U kombinaciji sa kašnjenjem jednog para, to je dovelo do rusvaja i prekida projekcije na minut-dva, pošto je film već odmakao 15-ak minuta, kada je osoblje bioskopa naredilo publici da izvrši rokadu i da svi idu na svoja mesta, da to oni ne bi radili. Delom i zbog filma, centar je bio pun do kasno.
I da, isprobao sam gornju garažu.

Sinoć bejah na “Openhajmeru”, IMAX projekcija.
Puna sala do poslednjeg mesta, ne znam koliki je kapacitet, ali sigurno nekoliko stotina ljudi. Bilo je i stranaca.
Teška sramota je lep srpski običaj da se seda na tuđa mesta. U kombinaciji sa kašnjenjem jednog para, to je dovelo do rusvaja i prekida projekcije na minut-dva, pošto je film već odmakao 15-ak minuta, kada je osoblje bioskopa naredilo publici da izvrši rokadu i da svi idu na svoja mesta, da to oni ne bi radili. Delom i zbog filma, centar je bio pun do kasno.
I da, isprobao sam gornju garažu.
Uf najgore je kad to u avionu rade id***.

20230719_145753.jpg

Svidelo mi se ovo rešenje za banku.. dodajte slici glasnu, gotovo zaglušujuću muziku iz hola... Nekako sam uvek mrzeo tišinu u banci gde svako svakog čuje, i čuju se neke mašine, štampači, aparati za brojanje para, otkucavanje sledećeg broja... Ovo kao na drugoj planeti, jedan na jedan... Ili sam sa mašinama ako ti ne treba osoblje... + ljuljaška koja svakakve asocijacije pravi... o biciklu da ne govorim... dok čekaš red da pedaliraš ili je neko parkirao svoj bajs... nisam se zadržavao da bih otkrio svrhu... fali mi samo jedno drvo, to bih dodao pored ljuljaške...

Možda jedna palma pošto cela Galerija ima taj neki peskoviti feel tj. boju plaže, pustinje...

Sve u svemu zadovoljan kad vidim neki različit kocept pa makar i pogrešili, samo da se menjamo...

Vrh