Slabija je klima ja drugom spratu, činjenica.Kakvo je stanje sa klimatizacijom po višim spratovima
Inače, moja sramota, ali nisam pronašao put do nadzemne garaže. Samo drugi ulaz u podzemnu.
Pa da retko ko zna za ova druga dva, a kamoli za ovu gore. Ali svakako ja sam mislio na strelice u samoj garažiZato što su strelice malo konfuzne. Prvo navodi na onaj direktan silaz sa Vudrou Vilsona, pa ko je pametan, zna da za stotinak-dvesta metara ima desno, i tu su druge strelice, ali samo jedna, no, prva te opet navodi na garažu. To je mene zeznulo. Tek ko zna za jadac, dolazi do te treće rupe i ide gore.
Jesu, može se iz donje doći u gornju direktnoInače, ne videh, donja i gornja garaža nisu povezane?
Može, na sredini -1 blizu autoperionice se ide direkt na nadzemnu garažu.Ako misliš na garažu do Gazele, do nje ne možeš doći direktno iz -1 i -2.
Jesi nasao neku obucu da pazaris da se ne sramotis vise u sandalama i carapama?Slabija je klima ja drugom spratu, činjenica.
Inače, moja sramota, ali nisam pronašao put do nadzemne garaže. Samo drugi ulaz u podzemnu.
I da. Mnogo je stranaca. Dosta Rusa, Afrikanaca, Azijata, Indusa,…
Uf najgore je kad to u avionu rade id***.Sinoć bejah na “Openhajmeru”, IMAX projekcija.
Puna sala do poslednjeg mesta, ne znam koliki je kapacitet, ali sigurno nekoliko stotina ljudi. Bilo je i stranaca.
Teška sramota je lep srpski običaj da se seda na tuđa mesta. U kombinaciji sa kašnjenjem jednog para, to je dovelo do rusvaja i prekida projekcije na minut-dva, pošto je film već odmakao 15-ak minuta, kada je osoblje bioskopa naredilo publici da izvrši rokadu i da svi idu na svoja mesta, da to oni ne bi radili. Delom i zbog filma, centar je bio pun do kasno.
I da, isprobao sam gornju garažu.
Apsolutno.