Super, koliko li im placamo ovaj lokal iz budzeta?Galerija News:
Otvara se servisni centar e-uprave u prizemlju kod Maksija
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
brate ne. ne prednjci. prednjaci samo sa naprednjacima.Treba raditi na promociji E-Uprave jer to je nesto u cemu Srbija prednjaci u odnosu na ostatak sveta osim mozda Estonije. Svaka im cast kako su to izgurali. To je mozda i jedan od najvecih uspeha AB.
Коко што - Оно!Шта је АБ?
Slazem se, treba promovisati e-upravu. E sada, kako? Sigurno je najefikasniji nacin uzeti lokal na jednom od nasjkupljih mesta u Srbiji. I u njemu raditi sta? E-uprava se promovise kroz medijske kampanje, konstantnu edukaciju ljudi, DOSTUPNE call centre gde mozete dobiti podrsku dok sedite za racunarom i pokusavate da koriste neku uslugu. Sigurno ne dok setate trznim centrom....Treba raditi na promociji E-Uprave jer to je nesto u cemu Srbija prednjaci u odnosu na ostatak sveta osim mozda Estonije. Svaka im cast kako su to izgurali. To je mozda i jedan od najvecih uspeha AB.
Kakve su cene? Kolko je ciken sendvic recimo?Preporuka za Galitos restoran. Ukusno spremljeno meso sa odlicnim zacinima. Primecujem da sve vise ljudi svraca tamo. Za iste pare daleko bolja i ukusnija hrana od recimo Meka koji se nalazi odmah pored. I dalje mi je fascinantna popularnost Meka kod nas.
Slažem se, ultra ukusno. Ja sam jeo double chickenburger, oko 1000 kinti, možda malo više. Ali takođe oduševljen sam vrhunskom ljubazanošću osoblja.Preporuka za Galitos restoran.
gde si video?Krenulo snimanje za promo kampanju za novu radnju brenda louis vitton
Ma nije praznjikavo naravno, ali ponudu treba proširivati, naročito prema up scale klijenteli koja već postoji u Beogradu u solidnom broju i konstantno raste, a s druge strane prinuđena je da garderobu u toj klasi kupuje u inostranstvu.Bez nabrojanih je bas praznjikavo...
Nisu samo političari u pitanju. Mnogo ljudi kod nas (u apsolutnim brojevima, procentualno je svakako mali kao i svugde u svetu) vodi računa kako se oblači i preferira luksuzne brendove. Zaista razni ljudi, raznih zanimanja.Da ministri mogu da kupuju u bg da se ne cimaju čak do beca ...