Šta je novo?

"BW Galerija" - Beograd na vodi [ Tržni centar | 300 000m² ]

Ukoliko je politika tržnog centra da dozvoljava ljubimce, onda moraju imati i besplatne kese za izmet.
Idi, možda da zaposleni idu sa kesama i čiste za ljubimcima dok "gospoda" šeta svoje kerove? Sve sama gospoda koja se kupa jednom godišnje i smrdi na cigare i životinje u betonskom kavezu. To je opšta nekultura koja je toliko karakteristična za Beograd. Ako nemaš novca za kese, onda nemoj ni imati psa. Idi u selo pa živi sa psom u dvorištu. Stanovi nisu namenjeni za životinje. Izvinite ako sam nekoga uvredio i ujeo za srce.

Krivica jeste vlasnika pasa, ali ako su već pomodni "pet friendly", onda budite pomodni do kraja.
Navodio sam u drugoj temi taj problem, sa sve fotografijom, slučaja iz Beoshoping centra. Generalno, to je postalo "bolesno" pomodarstvo da moraju ti kućni ljubimci da svuda da idu sa tobom i da otprilike ne sme nigde da postoji zabrana za njih, jer to su njihove (vlasnika) male bebice kojima je dozvoljeno da rade šta hoće, pa se tako podrazumeva i da mogu svuda slobodno da se olakšavaju a da njihovi vlasnici to ne kupe. A tržni centri skapirali da je veliki broj takvih ljudi, pa da im zgob "gluposti" ne bi opao promet, podilaze im.​

Navodio sam u drugoj temi taj problem, sa sve fotografijom, slučaja iz Beoshoping centra. Generalno, to je postalo "bolesno" pomodarstvo da moraju ti kućni ljubimci da svuda da idu sa tobom i da otprilike ne sme nigde da postoji zabrana za njih, jer to su njihove (vlasnika) male bebice kojima je dozvoljeno da rade šta hoće, pa se tako podrazumeva i da mogu svuda slobodno da se olakšavaju a da njihovi vlasnici to ne kupe. A tržni centri skapirali da je veliki broj takvih ljudi, pa da im zgob "gluposti" ne bi opao promet, podilaze im.​
Bravo, to je poenta svega. Nemam ništa protiv ljudi koji stvarno vole životinje. Mnogi ni ne znaju da dresiraju psa, vode ih nevoljno, samo da glume gospodu. Imati kućnog ljubimca je velika obaveza.

Velika glupost je bila uvodjenje tog "pet friendly" dela. Em su vlasnici neodgovorni em sami TC nisu sposobni tj imaju manjak radnika za higijenu. Pogotovu Galerija koja je glomazna a vidi se i understafovana.
Пре неки дан у радњи, не могу више да се сетим да ли је био ТЦ Меркатор или Ушће, сам се окренуо да изађем и милиметар је фалио да случајно нагазим и здробим главу неком минијатурном псу ког власница шета на повоцу дугом пар метара и зева около.

koliko ste svi besni, baksuzni, isfrustrirani i maliciozni…čovek da ne poveruje
I onda zašto nam se dešavaju nasilja u društvu i zašto imamo sve probleme kada svako od vas piše u najmanju ruku na način da bi sve pse istrebio i zabranio im postojanje…a svi znamo da pravo nasilje kasnije odatle u stvari kreće, od mržnje prema životinjama…zapitajte se malo gospodo šta to nosite u svojim glavama

Ja nikada nisam rekao da treba istrebiti kučiće. To što smatram da kučićima nije mesto u tržnim centrima, ne znači da imam nešto protiv njih i da sam pun agresije. Ako si pratio, a po pisanju se vidi da nisi, navodio sam u drugim temama da su psi i te kako dobri u mom okruženju, kako jedino imam problem sa pitbulovima, ali to je zato što ih nikada u životu nisam voleo i oni to osete. Takođe sam navodio i kako je potrebno da se uvede red među držanje pasa, jer je neverovatno koliko se napadi na ljude povećavaju svakodnevno i sl.

P. S.
Pomogao sam do sada ni sam ne znam kolikon broju životinja i ptica, što da se oporave od povrede, što da se udome, tako da ako je to mržnja, kao i gorepomenuto...​

Otvoren Monro, na 1. spratu. Prodaja naocara.
IMG-df6152294175cce3131a7a99a56fc235-V.jpgIMG-f6f129a2d8947f993bb05ca38fe3e979-V.jpg

Пре неки дан у радњи, не могу више да се сетим да ли је био ТЦ Меркатор или Ушће, сам се окренуо да изађем и милиметар је фалио да случајно нагазим и здробим главу неком минијатурном псу ког власница шета на повоцу дугом пар метара и зева около.
I na to dodati one momke što voze ona elektricna vozila i stalno upozoravaju vlasnike da moraju ljubimce da drze na povodcu. Kazem velika glupost je što su dozvolili uvodjenje zivotinja u TC kad nisu u stanju da to kontrolišu.

1686382278000.png

Galerija je osvojila prestižnu međunarodnu nagradu u oblasti nekretnina European Property Awards, i to u čak dve kategorije Najbolje arhitektura tržnog centra (Retail architecture) i Najbolji šoping centar (Retail Development).

Svaka cast za tim koji je osmislio i gradio BW Galeriju!!! Cestitamo svi sa BeoBuilda!

Pogledajte prilog 164346

Galerija je osvojila prestižnu međunarodnu nagradu u oblasti nekretnina European Property Awards, i to u čak dve kategorije Najbolje arhitektura tržnog centra (Retail architecture) i Najbolji šoping centar (Retail Development).

Svaka cast za tim koji je osmislio i gradio BW Galeriju!!! Cestitamo svi sa BeoBuilda!
ne cestitamo.

Platili fazon hiljadu evra za ovo priznanje 😂 Ove nagrade ne znace nista osim ljudima poput raznim vradovicevima
Sto ne plate lepo i forbsu da ih malo promovisu, nije to toliko skupo. Evo npr - 10 under 10
10 najkorumpiranijih projekata za manje od 10 godina

Ja gotivim keriće, uvek me razvesele. Ali nije obaveza tc da obezbedi kese za izmet, vlasnik je dužan da ih nosi sa sobom. Da ih kažnjavaju, vodili bi računa. Mene više nerviraju razularena deca koju roditelji dovedu kao u igraonicu, puste da skaču po prodavnici, trče ko bez glave, urlaju na sav glas. Zbog toga sve više kupujem online ili idem u prepodnevnim satima u radnje. Doduše ovo nema veze sa Galerijom, više po periferiji viđam te divljake.

Pogledajte prilog 164346

prvo lice mnozine, u komunikaciji, zadrzi za komentare na b92 sajtu.
Ili barem dok neki muzej, opera, filharmonija, fakultet ne dobije neku slichnu nagradu. Jadna smo mi drzava ako su nam trzni centri uvozne robe perjanica uspeha

Ja gotivim keriće, uvek me razvesele. Ali nije obaveza tc da obezbedi kese za izmet, vlasnik je dužan da ih nosi sa sobom. Da ih kažnjavaju, vodili bi računa. Mene više nerviraju razularena deca koju roditelji dovedu kao u igraonicu, puste da skaču po prodavnici, trče ko bez glave, urlaju na sav glas. Zbog toga sve više kupujem online ili idem u prepodnevnim satima u radnje. Doduše ovo nema veze sa Galerijom, više po periferiji viđam te divljake.

Kakve veze ima to što gotivite keriće i ovo o čemu se priča ovde, o kerićima koji seru i pišaju gde stignu u zatvorenom javnom prostoru, jel to gotivite? To što je odgovornost na vlasnicima ne menja ništa, ovde je problem svest većine tih vlasnika koji se postavljaju tako da su iznad svih ostalih i ponašaju nekulturno, od tog nečišćenja govana do puštanja povoca po metar na prometnim trotoarima/hodnicima, do nenošenja brnjica za opasne pse (a tek do puštanja da se slobodno kreću ti opasni psi, zato svake godine gomila ljudi nastrada zbog neodgovornih vlasnika). Prosto ako hoćete iste privilegije za ljubimce onda ispoštujte i obaveze koje povlači taj suživot u javnom prostoru.

Sa druge strane ne vidim zašto bi se deca poredila i stavljala u isti koš sa kućnim ljubimcima koji seru po javnim prostorima bez da vlasnik počisti za njima.

Žali se tržnom centru ili slično. Meni gde je odvratno ja tamo ne idem. Na ostale nebuloze zaista nemam nameru da odgovaram.

Vrh