Šta je novo?

"BW Galerija" - Beograd na vodi [ Tržni centar | 300 000m² ]

Jel locirao neko i gde se nalaze, ako ih ima uopšte, lokere/ostave za stvari (prtljag)
Juče se supruga čula sa sestrom i kaže da je u Galeriji sa koferom i da nikako ne može naći gde se nalaze ostave i da od radnika za info pultevima niko ne zna...

Slabo pratim druge delove foruma pa sam tek sad video. Digitalni IMAX kakav je u Galeriji je dobar ali je Openhajmer snimljen filmom koji ima skoro četvrtast 1.43:1 format. Jedini način da se film vidi kako je snimljen je u 70mm IMAX bioskopima koji su nažalost vrlo retki. Kontinentalna Evropa ima samo jedan u Pragu. Ja sam gledao u 70mm i apsolutno ga vredi videti kako je režiser zamislio.

Sve sto si napisao je tacno, projekcija sa analognog filma je vrlo retka u svetu, a ovo kod nas je digitalna laserska projekcija. Nije najbolja, ali je sledeca najbolja projekcija nakon te.

Svakako preporuka!

Galerija News:
Otvara se "Škoda store" u prizemlju
e8f007dec9cf71c09d6d921a785f0c4b.jpg

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Da li će na kraju graditi onu zgradu na travnjaku uz TC do mosta?

Poslednja izmena:
Koliko još ima praznih lokala u galeriji i kad ce ovo u završene projekte da ode red bi više bio ...

Bilo je 30-ak kad sam bio pre oko dva meseca. Idem ponovo sutra-prekosutra. Popunjenost je bila na oko 75%.

Vrh