Da li postoji mogućnost optičkog kabla u stanu?Kakva je situacija sa kablovskim provajderima u završenim zgradama? Verujem da je MTS sveprisutan po definiciji ali me zanima da li postoji bar još neki.
MTS ima optiku. Ne znam za SBB.Da li postoji mogućnost optičkog kabla u stanu?
Jesu li to možda rupe koje se vide na ovom snimku? Svestan sam da je na snimku Verde, a ne Aqua, ali rađene su u istoj turi, pretpostavljam isti izvođaš, i imaju isti dizajn, pa pretpostavljam onda i iste rupe na fasadiJuce sam posle dosta vremena prosao pored BW Aqua i bez zagledanja su primetna veca ostecenja kontaktne fasade. U nekim delovima ima desetine manjih ali i vecih, od 10-20 cm, rupa na fasadi, cisto mehanickih ostecenja. Iskreno, ovakva ostecenja i ovolikom obimu na ovom tipu fasade nikad nisam video, pogotovo ne na zgradi koja je tek izgradjena - da li neko zna sta je u pitanju? Bez dublje analize, ukoliko se sva ostecenja hitno ne saniraju, mogli bi da gledamo vracanje skela na zgradu u punom obimu.
Rupe su od skela, to je normalno za sve zgrade na kojim su bile skele koje se ucvrscuju na zgradu. Sve zavrsene zgrade su imale rupe. To ce da se popuni.Jesu li to možda rupe koje se vide na ovom snimku? Svestan sam da je na snimku Verde, a ne Aqua, ali rađene su u istoj turi, pretpostavljam isti izvođaš, i imaju isti dizajn, pa pretpostavljam onda i iste rupe na fasadi
Rupe se popunjavaju prilikom skidanja skela a ne posle 2 godine od useljenja.Rupe su od skela, to je normalno za sve zgrade na kojim su bile skele koje se ucvrscuju na zgradu. Sve zavrsene zgrade su imale rupe. To ce da se popuni.
Zgrade su skoro useljene a ne pre 2 godine.Na Arcatiji i Aurori su popumjene. Slazem se da treba srediti stanje, ali sam hteo reci da se fasada ne raspada, vec da je od skela.,Rupe se popunjavaju prilikom skidanja skela a ne posle 2 godine od useljenja.