Šta je novo?

"BW Arcadia i Aurora - BW Verde i Aqua" - Beograd na vodi

arcadia-aurora-verde-april2022.jpg

Kakva je situacija sa kablovskim provajderima u završenim zgradama? Verujem da je MTS sveprisutan po definiciji ali me zanima da li postoji bar još neki.

Prošle nedelje je počelo useljavanje u zgradu Verde. Zgrada je završena mesec dana pre roka (rok je bio 30. decembar). Majstori još sređuju lokale pored zgrade, ali sama zgrada je gotova.

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Kakav je ono spin ispao na kraju ko je najavljivao protest i na kraju dosli samo novinari?

Jel postoje negde fotografije problema koje zgrade imaju ili?

Juce sam posle dosta vremena prosao pored BW Aqua i bez zagledanja su primetna veca ostecenja kontaktne fasade. U nekim delovima ima desetine manjih ali i vecih, od 10-20 cm, rupa na fasadi, cisto mehanickih ostecenja. Iskreno, ovakva ostecenja i ovolikom obimu na ovom tipu fasade nikad nisam video, pogotovo ne na zgradi koja je tek izgradjena - da li neko zna sta je u pitanju? Bez dublje analize, ukoliko se sva ostecenja hitno ne saniraju, mogli bi da gledamo vracanje skela na zgradu u punom obimu.

Meni ove zgrade deluju bas dobro. Pogotovo onaj parkic izmedju.

Juce sam posle dosta vremena prosao pored BW Aqua i bez zagledanja su primetna veca ostecenja kontaktne fasade. U nekim delovima ima desetine manjih ali i vecih, od 10-20 cm, rupa na fasadi, cisto mehanickih ostecenja. Iskreno, ovakva ostecenja i ovolikom obimu na ovom tipu fasade nikad nisam video, pogotovo ne na zgradi koja je tek izgradjena - da li neko zna sta je u pitanju? Bez dublje analize, ukoliko se sva ostecenja hitno ne saniraju, mogli bi da gledamo vracanje skela na zgradu u punom obimu.
Jesu li to možda rupe koje se vide na ovom snimku? Svestan sam da je na snimku Verde, a ne Aqua, ali rađene su u istoj turi, pretpostavljam isti izvođaš, i imaju isti dizajn, pa pretpostavljam onda i iste rupe na fasadi

Jesu li to možda rupe koje se vide na ovom snimku? Svestan sam da je na snimku Verde, a ne Aqua, ali rađene su u istoj turi, pretpostavljam isti izvođaš, i imaju isti dizajn, pa pretpostavljam onda i iste rupe na fasadi

Rupe su od skela, to je normalno za sve zgrade na kojim su bile skele koje se ucvrscuju na zgradu. Sve zavrsene zgrade su imale rupe. To ce da se popuni.

Vidim po slikama da je u julu 2022 bila skinuta skela. Nerealno mi je da su rupe godinu i vise dana a da je to tek sada iskocilo na forumu.
Rupe jesu "pravilno" rasporedjene i meni je to jedini logican uzrok ali ne i normalan kako kazes.

Vrh