Ne projektuju socijalne stanove pa da cena opravdava dizajn, predstavljaju ga kao luksuzno naselje, te ne vidim razlog da uopšte diskutujemo o tome, a i svakako ako je to slučaj jeftinim stanovima nije mesto na ovoj lokaciji..
To je marketing. Otvori oglase, i pored svakog stana stoji "lux". Realnost ovde je da ti prodaju pristojnu gradnju na super lokaciji po relativno prihvatljivoj ceni. Mislim da je to fer ponuda.Dzondzula":86hoirp8 je napisao(la):Ne projektuju socijalne stanove pa da cena opravdava dizajn, predstavljaju ga kao luksuzno naselje, te ne vidim razlog da uopšte diskutujemo o tome, a i svakako ako je to slučaj jeftinim stanovima nije mesto na ovoj lokaciji..
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=799175#p799175:1brjamzg je napisao(la):savskizmaj » Čet Dec 03, 2020 10:02 am[/url]":1brjamzg]slike od juce
Kako se Strabag pokazao u odnosu na ostale izvodjace? Ja sam uvek vezivao iskljucivo za niskogradnjucovid19":llg0qibj je napisao(la):Strabag je dobio da radi Aqvu i Verde
Zasto mislis da se blamiram ako kazem da mi se nesto svidja?Myah":as8aueew je napisao(la):Ne blamiraj se. Mogu stanovi da budu izuzetno svetli bez da zgrada izgleda kao da je odbačeni projekat iz centralne Azije