Dakle,molim vas za pomoc,krajnje sam zbunjen!
Da li neko konacno zna sta de desava sa veranovom kulom i koji djavo se gradi u bloku 23 nakon svega??Verujem da je puno vas bilo na veranovom sajtu,pa mozda neko ima i objasnjenje:Koliko neozbiljna treba da je kompanija koja pretenduje da navodno tako krupnim koracima navali na trziste nekretnina,a na sajtu nudi pogresne (da ne upotrebim tezu rec) informacije o tome koji se objekat gde uopste gradi???Pa pobogu,imaju cak i uredno popisan spisak projekata u cijem parcijalnom pa cak i potpunom investiranju postoji mogucnost ucesca,ili koje je moguce iznajmiti...I sta sad,ja odlucim da investiram u verano tower,kontaktiram verano manegement i oni mi kazu:"paaa jao,znaate.,..sajt nije azuriran",crveneci pritom.Ipak,potrudili se jesu da pricu puste u javnost,sam Bobic se busao tim,kako je rekao gigantom,pravdajuci odluku da se besixu kaze ne.Secate se sigurno...Ako sam do tada sumljao u ovaj projekat,moram priznati da sam mislio da makar bobic kad obeca...to je obecano
)bag** jedna...
Inace,steta za parcelu kod arene,mislim da je savrseno mesto za ovako nesto.No...ne mozemo biti ljuti sto verano nije tu da ispunjava nase zelje.Ipak,deluju jako neozbiljno,pa me zanima da li je ista do sada ozvaniceno sa njihove strane???
Da li su oni potvrdili sta grade u bloku 23,ili spekulisemo?