Cao drustvo
Jel imamo neke informacije kako izgledaju radovi na delu od sela Sirakovo pa sve do Golubca?
Da li ima neko mogucnost snimanje dronom?
pogotovu deo kod sela Majilovac mislim da nije niko snimao tu su po meni najtezi radovi trenutno.
kolko sam saznao najintenzivniji radovi trenutno od Velikog Gradista do sela Radosevac, gde se zavrsava nasip i gde se priprema polje za betoniranje nosaca itd.
Imam neke prijatelje dole iz Velikog Gradišta, momci imaju studio, dosta opreme (izbacio sam pre nekoliko meseci post sa fotkama iz drona).
Međutim, Inkop i Nukleus koji rade nisu želeli da ih plaćaju, te su oni prekinuli ta fotkanja i snimanja.
Imam informacija, ali nemam snimaka.
Trenutno se radi nadvožnjak kod Male Krsne, nadvožnjak pre mosta na Velikoj Moravi (nedavno su obustavili saobraćaj tim delom i preusmeravali preko Osipaonice za Požarevac).
Radi se most preko Velike Morave, ima malo asfaltiranig delova od naplatne rampe pa do Požarevca.
Radi se na trasiranju oko Požarevca, radi se most na Mlavi.
Trasira se na dalje preko Stiške ravnice pa oko sela Sirakova i Majilovca ka Đurakovu.
Radi se nasipanje močvarnog dela pre Velikog Gradišta, uskoro će početi radovi i na petlji u tom delu...
Sve posle do Braničeva i sela Ponikve nije ništa značajno napredovalo, to je dobrim delom odrađeno.
I kod sela Radoševac tj. pre Golupca ima malo radova na pripremi za nadvožnjak preko magistrale, malo radova na trasiranju... Tako da je to to štp se tiče napretka.
Radi se lagano, ali rade. Ako bude fotkica i slično, ja šaljem.