Da bi to uspelo morali su prvo oni da budu maloumni i zatucani...
postoji jedan broj ljudi koji isto zive tesko ali ih mediji ipak nisu ubili u pojam
Ako se mozak ne koristi neko vreme, onda zakržlja, zatucanost nije uređena osobina, nastaje delovaljem uticaja spolja tokom nekog vremena.
Nemaju svi pristup kritički orijentisanim medijima niti umeju da se snađu u digitalnom svetu, a svi smo na udaru režimskih medija.
Za nama je 12 godina trovanja toksinčnim sadržajima i medjiskog rata protiv sopstevnog stanovništa.
Od 6. oktobra 2000. do danas traju napori da se nikada ne dođe u situaciju kao na izborima u septembru te iste godine, na sve moguće i na sve kreativnije načine.
Za decenije života u nenormalnim uslovima za običan narod, a za blagostanje vlastodržaca, najodgovoniji su mediji koji ubeđuju ljude da je to sasvim normalno a da svako ko se se protiv toga buni je - izdajnik i strani plaćenik.
Na forumu se priča, recimo, o sudaru vozova u tunelu ispod Beograda i neznanom broju povređenih.
Ja sam pričao sa ljudima koji niti su čuli da se to desilo, niti znaju da se tunelom ispod grada prevoze opasne materije.
NIje to slučajno - umesto da to budu teme od javnog značaja, to se planski i sistemski zataškava i zatrpava.
Na jednu vest o tome, doći će 10 o Kosovu ili "prOglasĆe nAs da sMo geNociDan naRoD..."
Da može bolje da se upravlja gradom, da radovi mogu da se bolje organizuju i da budu kvalitetniji, i da budu ju korist građana, to je već dokazano.
Moglo je i tada daleko bolje, bio sam tada među navećim kritičarima, samo što smo od tada otišli u suprotom smeru i u najcrnju krajnost.
Tako da, pusti ti "ljude". Da ovde bude samo dve nedelje poštenog izveštavanja šta vlast radi, vlast se ne bi održala ni treću nedelju.