kakva je naplata na linijama koje drze privatnici?
Oni dobijaju dotacije od Grada da bi održavali linije u kojima niko ne plaća kartu.
kakva je naplata na linijama koje drze privatnici?
Jeste bila alternativa. Razlog zašto je propalo je druga stvar. Kada bi se primenjivao sistem kao u radnjama (marketima) da svako mora da plati robu koju je uzeo, čak i onaj koji je pokušao da je ukrade, bila bi druga stvar.
Zapravo E linije su u pocetku bile dokaz da nesto sto treba da se plati, a da valja, ima prodju u narodu. Ranijih godina sam se cesto vozio, dok nisu poceli da se "gase" polako. Sada vise ne lici ni na sta kao sto je bilo u pocetku. Poenta cele price je da ce bar polovina, a neka bude i manje od polovine ovog mucenog naroda sto je osudjen na trenutni prevoz, da da pare za krsten transport (gde se insistira na tacnosti, bezbednosti i higijeni vozila), nebitno od zarade. Uvek ce biti ljudi kojima ce i dinar za prevoz da smeta, ali da li je to opravdano ili ne, ide se u drugu temu.Privatnim autobusima ljudi nisu hteli da se voze, jer je morala da se plati karta.
Ja se upravo slažem sa time. Ako su privatniti tada mogli da uvedu sistem da nema svercovanja, može verovatno i GSP.
Zapravo E linije su u pocetku bile dokaz da nesto sto treba da se plati, a da valja, ima prodju u narodu. Ranijih godina sam se cesto vozio, dok nisu poceli da se "gase" polako. Sada vise ne lici ni na sta kao sto je bilo u pocetku. Poenta cele price je da ce bar polovina, a neka bude i manje od polovine ovog mucenog naroda sto je osudjen na trenutni prevoz, da da pare za krsten transport (gde se insistira na tacnosti, bezbednosti i higijeni vozila), nebitno od zarade. Uvek ce biti ljudi kojima ce i dinar za prevoz da smeta, ali da li je to opravdano ili ne, ide se u drugu temu.
Verovatno Novobeogradsko glasilo, kao što ga ima većina opština.koje su to novine?
koje su to novine?
Verovatno Novobeogradsko glasilo, kao što ga ima većina opština.
I to mi je palo na pamet, al ne ubacih odma, a posle zaboravih.Nisu novine, to je predizborni letak ostavljen u poštanskom sandučetu.
Ne. Stajale su na svim stajalištima duž trasa.Ako se dobro secam te E linije nisu ni stajale na svim stajalistima? (bar pre 15ak god)
Petak u 20h:
Pogledajte prilog 197885
"Mali metro"