Wile E. Coyote
Advanced
Толико и о овим кулама...
Хтео си рећи: КАД не дође?Homer Jay":shrycpiq je napisao(la):Ako ne dodje do realizacije projekta u Bloku 26, Oferova smrt ce biti najmanji krivac za to.
gospodin Johanson":3w21n05t je napisao(la):nekad mi se cini da se nove zgrade i objekti uguravaju gde god mogu, a u ovom kvartu nista....Kad ce bilo sta da tu urade?
Пантограф":hu05417n je napisao(la):Простора за пословне комплексе има напретек (ИМТ, на пример, или око Бувљака и пруге), а мислим да бољи јавни простор од парка у рангу Таша и Калиша на том месту не можемо да добијемо. Још када би СИВ постао музеј.
Разграђевинар, блок 60 је доста велики блок. Не знам на који део тог блока мислиш да није хумано живети ! Њему припада и један део прве месне заједнице насеља Бежанијска коса, где имаш осам или девет стамбених зграда од по пет спратова, а остало су све куће у низу. У "доњем" делу блока 60 (Тошин бунар и Земунска) имаш шест зграда и све су у Земунској улици и оне су све по пет спратова.razgradjevinar":10r353zi je napisao(la):............tesko ces me ubediti da je humanije ziveti u bloku 60 nego npr u bloku 29.
Johnest_Hon":21luy8nr je napisao(la):Naravno, samo zasto bi poslovna cetvrt iskljucila trg?