Rekao bih da se bar njih 600 ne slaze sa tobom MilasaVe.MilisaV":65uv3qny je napisao(la):Uživo ovo ne deluje ništa bolje. Deluje ružnije od svih novogradnji u komšiluku
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Rekao bih da se bar njih 600 ne slaze sa tobom MilasaVe.MilisaV":65uv3qny je napisao(la):Uživo ovo ne deluje ništa bolje. Deluje ružnije od svih novogradnji u komšiluku
Bilo bi krajnje logicno da su to onih 300 koji su vec kupili stan, a da ce se sa tim sloziti i ostalih 300 koji kupuju u drugoj fazi, zar ne?MilisaV":15ynjzhj je napisao(la):Kako si došao do broja 600 da mi je znati.
Btw ako je neko kupio stan u savaadi to ne znači da mu je to vrh arhitekture, nego da je to dobar kompromis između cene,lokacije, kvaliteta, itd.
Sve zavisi, oba bloka su zaista kvalitetna. Svaki na svoj nacin ima svoje prednosti a narocito mane. Nekome se vise dopada modernija arhitektura a nekom klasicnija, u svakom slucaju odluka je licne prirode. Kod nas je presudila cinjenica koja se ticala bolje iskoriscene kvadrature stanova koji su nas zanimali.spatiotecte":15ynjzhj je napisao(la):Mozda gresim ali zgleda da ovi sto hvale zgrade u Savadi su kupci koji ne zele da prihvate kritiku o njihovim zgradama.
Ja sam kupac i mislim da je ovo crnilo spolja kriminalno. Da su to stavili na render u startu, Savadu ne bi ni pogledali, a kamoli kupili stan tamo.spatiotecte":1vic9sse je napisao(la):Mozda gresim ali zgleda da ovi sto hvale zgrade u Savadi su kupci koji ne zele da prihvate kritiku o njihovim zgradama.
Na kraju dana to je samo mesto za zivot i krov nad glavom zar ne? Iako se ne radi od crnoj cigli vec o braon, smatram da je mnogo bitnije imati kvalitetnu gradnju iznutra nego spolja? Ako ste vec kupac, zasto ne spomente koliko su kvalitetno stanovi uradjeni iznutra.danko":26jnpuhd je napisao(la):Ja sam kupac i mislim da je ovo crnilo spolja kriminalno. Da su to stavili na render u startu, Savadu ne bi ni pogledali, a kamoli kupili stan tamo.spatiotecte":26jnpuhd je napisao(la):Mozda gresim ali zgleda da ovi sto hvale zgrade u Savadi su kupci koji ne zele da prihvate kritiku o njihovim zgradama.
Daleko je to od vrhunskog nivoa, ali da je pristojno, jeste. Meni jeste bilo bitno da ne živim u bunkeru već u normalnoj zgradi, i kao što rekoh jedan od razloga koji je prevagnuo ka Savadi je upravo bio taj što je zgrada na renderu izgledala dosta pitomije sa belom/bež fasadom i belom stolarijom, nego A Blok (sa onim napadnim drvenim panelima, tamnom stolarijom itd.).trackzero":3gvjjnzw je napisao(la):Na kraju dana to je samo mesto za zivot i krov nad glavom zar ne? Iako se ne radi od crnoj cigli vec o braon, smatram da je mnogo bitnije imati kvalitetnu gradnju iznutra nego spolja? Ako ste vec kupac, zasto ne spomente koliko su kvalitetno stanovi uradjeni iznutra.
Evo i ja sam kupac, pa mogu da potrvrdim da je unutrasnjost stanova i same zgrade uradjena na vrhunskom niovu u smislu kvaliteta i estetike.
Pa 31. Decembar kao sto su predvideli i ugovorom. Sredjuje se oko zgrade itd...Mislim da ce biti sve gotvo u pomenutom roku.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=360764#p360764:s5owtq6x je napisao(la):anchi » Tue Dec 01, 2015 10:29 pm[/url]":s5owtq6x]Ima lineko informaciju kada bi se moglo ocekivati useljenje, dokle se stiglo?
Niko se ne oglasava...
Pa imaju 18 dana da to naprave[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=361009#p361009:1vq661vf je napisao(la):direktor » Thu Dec 03, 2015 8:48 pm[/url]":1vq661vf]Kakva je ono stroka bjela po ciglama zelenilo eksterijer djecije igraliste sve nista
Cini mi se da je svih 300 stanara prestavljeno, sta cemo da radimo sad[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=361091#p361091:18vfrlas je napisao(la):Beki » Fri Dec 04, 2015 10:44 am[/url]":18vfrlas]Zgrade kao da su iz 1984. i imaju cilj da zastraše stanovništvo.