O kom lepljenju ti pricas? Ovakve pausalne izjave su stvarno postale smesne. Stavljaju punu ciglu, na za to predvidjenim delovima zgrade.direktor":1crjui3x je napisao(la):Crna fasada sta ce da polijepe lazne cigle preko , kupci su trebali traziti opis fasade prije potpisivanja ugovora dovodjenje u zabludu
Za oluke i vidljive klime se slazem, da je moglo bolje moglo je, ali bolje da to ne valja nego nesto drugo...majk":1crjui3x je napisao(la):Takodje,na renderu su oluci sakriveni,a u stvari strce samo tako.Kompletno odstupanje od rendera.Meni se uopste ne svidja.Ni uzivo,pogotovo sivi deo fasade,lici mi na bolnicu,monotono.
Gospodine direktore, moracu da vas razocaram, cigla je vec postavljena.direktor":26avfj3x je napisao(la):Da li ti razlikujes sta znace pausalne izjave
Oces defoniciju dovodjenja u zabludu .Ovo je forum da vidimo i tu fasadnu ciglu sto ce da stave na ovu zgradu
A zasto bi bili uvredjeni, samo sam vam skrenuo paznju.direktor":2mysu9x2 je napisao(la):Bas sam se nasao uvredjen i povredjen od predstavnika investitora na forumu . Koji ni render nemoze ispostovati kao a blok recimo ako je doslo do promjene dovoljno je bilo promjeniti render danas svaka susa moze biti investitor uostalom
Sta znaci termin "komi blokovi"?DaBo":r7dfkahi je napisao(la):Odvratno..Zalosno da se u Srbiji jos nije rascistilo sa komi blokovima. Izgleda kao tipicni GETO. Pa samo lud bi kupio ovde..Slazem se sa MilisaV...Steta..
NEtrackzero":12tuacsm je napisao(la):Sta znaci termin "komi blokovi"?DaBo":12tuacsm je napisao(la):Odvratno..Zalosno da se u Srbiji jos nije rascistilo sa komi blokovima. Izgleda kao tipicni GETO. Pa samo lud bi kupio ovde..Slazem se sa MilisaV...Steta..
Zar ne mislis da rec "odvratno" nije bas na mestu?
Dakle da sumiramo, uzivo niste ni bili na objektu niti imate bilo kakvih podataka o istom, a komentar da je nesto "odvratno" dajete zbog toga sto ste pre 20 godina odrasli u necemu slicnom? Svaka cast, izgleda da ni uredjena Kanada ne moze da promeni nas mentalitet.DaBo":2frfzyb7 je napisao(la):U JEDNOJ OD TAKVIH ZGRADA SAM ODRASTAO PRE NEKIH 20 GODINA....Pa zar se nista nije promenilo u arhitekturi za sve ove godine..U celom svetu jeste...
Pa Kanada I jeste promenila moj mentalitet. Ako ja kazem da je meni nesto odvratno to je moje misljenje I naravno da svi imamo pravo na svoj stav. Izvini ali takvo nesto grade jos samo mozda u Novosibirsku....ako I tamo...trackzero":jqzh3uq2 je napisao(la):Dakle da sumiramo, uzivo niste ni bili na objektu niti imate bilo kakvih podataka o istom, a komentar da je nesto "odvratno" dajete zbog toga sto ste pre 20 godina odrasli u necemu slicnom? Svaka cast, izgleda da ni uredjena Kanada ne moze da promeni nas mentalitet.DaBo":jqzh3uq2 je napisao(la):U JEDNOJ OD TAKVIH ZGRADA SAM ODRASTAO PRE NEKIH 20 GODINA....Pa zar se nista nije promenilo u arhitekturi za sve ove godine..U celom svetu jeste...
trackzero":2j8t0dc6 je napisao(la):Sta znaci termin "komi blokovi"?DaBo":2j8t0dc6 je napisao(la):Odvratno..Zalosno da se u Srbiji jos nije rascistilo sa komi blokovima. Izgleda kao tipicni GETO. Pa samo lud bi kupio ovde..Slazem se sa MilisaV...Steta..
Zar ne mislis da rec "odvratno" nije bas na mestu?
trackzero":7uavansl je napisao(la):Dakle da sumiramo, uzivo niste ni bili na objektu niti imate bilo kakvih podataka o istom, a komentar da je nesto "odvratno" dajete zbog toga sto ste pre 20 godina odrasli u necemu slicnom? Svaka cast, izgleda da ni uredjena Kanada ne moze da promeni nas mentalitet.DaBo":7uavansl je napisao(la):U JEDNOJ OD TAKVIH ZGRADA SAM ODRASTAO PRE NEKIH 20 GODINA....Pa zar se nista nije promenilo u arhitekturi za sve ove godine..U celom svetu jeste...
Poštovani,
Planove za Savadu 2 koje trenutno imamo su “radna verzija”, prodajne kataloge očekujemo krajem septembra.
Ima svih struktura stanova, kraj radova je planiran za mart/april 2017.
Sve ostale informacije možete dobiti u prodajnom salonu radnim danima od 9-16h, subotom od 9-14h, uz prethodno zakazivanje termina, jer smo počeli sa rezervacijom stanova.
Srdačan pozdrav
DaBo":83w463md je napisao(la):Odvratno..Zalosno da se u Srbiji jos nije rascistilo sa komi blokovima. Izgleda kao tipicni GETO. Pa samo lud bi kupio ovde..Slazem se sa MilisaV...Steta..