Šta je novo?

Blok 67a "Neimar V"

Takodje,na renderu su oluci sakriveni,a u stvari strce samo tako.Kompletno odstupanje od rendera.Meni se uopste ne svidja.Ni uzivo,pogotovo sivi deo fasade,lici mi na bolnicu,monotono.

direktor":1crjui3x je napisao(la):
Crna fasada sta ce da polijepe lazne cigle preko , kupci su trebali traziti opis fasade prije potpisivanja ugovora dovodjenje u zabludu
O kom lepljenju ti pricas? Ovakve pausalne izjave su stvarno postale smesne. Stavljaju punu ciglu, na za to predvidjenim delovima zgrade.
Da li uopste znas sta znaci pojam dovodjenje u zabludu?

majk":1crjui3x je napisao(la):
Takodje,na renderu su oluci sakriveni,a u stvari strce samo tako.Kompletno odstupanje od rendera.Meni se uopste ne svidja.Ni uzivo,pogotovo sivi deo fasade,lici mi na bolnicu,monotono.
Za oluke i vidljive klime se slazem, da je moglo bolje moglo je, ali bolje da to ne valja nego nesto drugo...

Da li ti razlikujes sta znace pausalne izjave
Oces defoniciju dovodjenja u zabludu .Ovo je forum da vidimo i tu fasadnu ciglu sto ce da stave na ovu zgradu

direktor":26avfj3x je napisao(la):
Da li ti razlikujes sta znace pausalne izjave
Oces defoniciju dovodjenja u zabludu .Ovo je forum da vidimo i tu fasadnu ciglu sto ce da stave na ovu zgradu
Gospodine direktore, moracu da vas razocaram, cigla je vec postavljena.
U medjuvremenu, molim Vas, obratite paznju na strukturu recenica jer Vas je tesko razumeti.
S obzirom na Vas poslednji post, necu vas vise smatrati za ozbljnog sagovornika te shodno tome Vas necu vise ni komentarisati.

Bas sam se nasao uvredjen i povredjen od predstavnika investitora na forumu . Koji ni render nemoze ispostovati kao a blok recimo ako je doslo do promjene dovoljno je bilo promjeniti render danas svaka susa moze biti investitor uostalom

direktor":2mysu9x2 je napisao(la):
Bas sam se nasao uvredjen i povredjen od predstavnika investitora na forumu . Koji ni render nemoze ispostovati kao a blok recimo ako je doslo do promjene dovoljno je bilo promjeniti render danas svaka susa moze biti investitor uostalom
A zasto bi bili uvredjeni, samo sam vam skrenuo paznju.
Jos jedna u nizu Vasih pausalnih,neutemeljenih i netacnih izjava,da sam predstavnik investitora, ali zaista nemam vremena za Don Kihotovske bitke na forumu.

Sve najbolje.

čak i onaj atrium 63 ima skrivene oluke.

zaista razočaravajuće kakva je zgrada, pogotovu zato što je na dobrom mestu i sa dobrim komšilukom. ž

oni umesto da se takmiče sa konkurencijom, oni prave ovakve zgrade.

12.9

ufr0wxx.jpg

ot0aWe5.jpg

VlIh2ZX.jpg

wB7YBWT.jpg

LurNQ55.jpg

Odvratno..Zalosno da se u Srbiji jos nije rascistilo sa komi blokovima. Izgleda kao tipicni GETO. Pa samo lud bi kupio ovde..Slazem se sa MilisaV...Steta..

DaBo":r7dfkahi je napisao(la):
Odvratno..Zalosno da se u Srbiji jos nije rascistilo sa komi blokovima. Izgleda kao tipicni GETO. Pa samo lud bi kupio ovde..Slazem se sa MilisaV...Steta..
Sta znaci termin "komi blokovi"?
Zar ne mislis da rec "odvratno" nije bas na mestu?

trackzero":12tuacsm je napisao(la):
DaBo":12tuacsm je napisao(la):
NE

U JEDNOJ OD TAKVIH ZGRADA SAM ODRASTAO PRE NEKIH 20 GODINA....Pa zar se nista nije promenilo u arhitekturi za sve ove godine..U celom svetu jeste...

DaBo":2frfzyb7 je napisao(la):
U JEDNOJ OD TAKVIH ZGRADA SAM ODRASTAO PRE NEKIH 20 GODINA....Pa zar se nista nije promenilo u arhitekturi za sve ove godine..U celom svetu jeste...
Dakle da sumiramo, uzivo niste ni bili na objektu niti imate bilo kakvih podataka o istom, a komentar da je nesto "odvratno" dajete zbog toga sto ste pre 20 godina odrasli u necemu slicnom? Svaka cast, izgleda da ni uredjena Kanada ne moze da promeni nas mentalitet.

Dobro je da imamo predstavnika investitora to je napredak za bb

trackzero":jqzh3uq2 je napisao(la):
DaBo":jqzh3uq2 je napisao(la):
Dakle da sumiramo, uzivo niste ni bili na objektu niti imate bilo kakvih podataka o istom, a komentar da je nesto "odvratno" dajete zbog toga sto ste pre 20 godina odrasli u necemu slicnom? Svaka cast, izgleda da ni uredjena Kanada ne moze da promeni nas mentalitet.
Pa Kanada I jeste promenila moj mentalitet. Ako ja kazem da je meni nesto odvratno to je moje misljenje I naravno da svi imamo pravo na svoj stav. Izvini ali takvo nesto grade jos samo mozda u Novosibirsku....ako I tamo...

zlatno pravilo je ipak referenca!!!Verovao sam da ce ovaj blok ipak biti simpatican,a po renderu je i trebao biti.
Medjutim,ovo je izgleda logican nastavak Vukasoviceve i Bezanije.
Ajde da sacekamo drugu fazu!

Pre nešto više od pola godine razmišljao sam o kupovini stana (s vremena na vreme, to činim i dalje, mada su pre u pitanju sanjarije no ozbiljni planovi). Upoređivao sam one koje je nudio Ablok i ove Savadine - i po funkcionalnosti, rasporedu prostorija, njihovoj veličini u okviru osrednje kvadrature, davao prilično solidnu prednost Savadi.

Nakon ovih poslednjih fotografija i onoga što sam juče video SOPSTVENIM očima, zahvaljujem se zvezdama što se nisu tako namestile da (za poprilične pare) dođem do ključeva nekog od ovih stanova. Mislim da bih se kajao duuuuugo duuuuugo. Prosto je tužno kako jadno sve izgleda. Najjeftinija omalterisana fasada na većem delu zgrade , klime na sve strane, oluci koji štrče... Ovo je tako daleko od bilo kakve pristojnosti srednje klase gradnje da nemam reči. Sve ozbiljno miriše na Karaburmu, Železnik ili bilo koje jeftino i ružno "graditeljstvo" koje nam se usidrilo tokom devedesetih i nikako ne želi da otplovi u neke udaljenije krajeve ružnog sećanja. Grozno.

Mislio sam da su zgrade u Jurija Gagarina (Dušana Vukasovića) ili na Bežanijskoj kosi nesrećne NeimarV epizode, ali sada vidim da to, nažalost, postaje njihov "visoki" standard. Nedavno sam se, takođe, uverio da ni projekat koji je po ceni i marketingu svrstan među elitnije takođe ne može da se podiči neupitnim kvalitetom: istina je da je zgrada u Goce Delčeva (preko puta Megatrenda) pristojnije arhitekture, ali je takođe nakićena klimama, dok joj se parter u bukvalnom smislu te reči raspada.

Kada sam sve sabrao, jedino što mi je preostalo bilo je to da NeimarV stavim na ličnu ignore listu kada je kupovina stana u pitanju.

trackzero":2j8t0dc6 je napisao(la):
DaBo":2j8t0dc6 je napisao(la):

Под тим "коми блокови" мисли на комунистичке блокове !!!
Наравно то нема никакве везе, јер ти наводни "комунистички блокови" у Новом Београду изгледају много боље, квалитетније и лепше него што се сад гради по Новом Београду.
Таквих типичних "гето"!!! насеља има по целом свету.

trackzero":7uavansl je napisao(la):
DaBo":7uavansl je napisao(la):

Ево, ја сам архитекта и ја кажем да је ова зграда не одвратна - него огавна. фуј.

Kontaktirao sam prodajnu sluzbu, da bih eventualno nesto pogledao.
Medjutim rokovi izgradnje su me obeshrabrili:

Poštovani,

Planove za Savadu 2 koje trenutno imamo su “radna verzija”, prodajne kataloge očekujemo krajem septembra.
Ima svih struktura stanova, kraj radova je planiran za mart/april 2017.
Sve ostale informacije možete dobiti u prodajnom salonu radnim danima od 9-16h, subotom od 9-14h, uz prethodno zakazivanje termina, jer smo počeli sa rezervacijom stanova.

Srdačan pozdrav

DaBo":83w463md je napisao(la):

"Have You ever been to a communist country?"
"Yes, Canada."
Jesse Helms (1921-2008), US senator (Rep.)

Све зависи од угла гледања. Провео детињство у згради на НБ, подижем децу у згради на НБ. И нигде ми се не сели.
Непоновљиво!
Пријатан дан вам желим у Алберти.

Ali zakazivanje termina kao da pokazu guzvu ja bi samo pitao kakva je zvucna izolacija medju spratna

Imao sam prilike da pogledam katalog stanova za drugu fazu.Sto se tice rasporeda,barem kod vecih kvadratura,sasvim lepo,pokazao bi ih al ne znam kakio da ubacim.Bio sam zaintersovan za kupovinu,ali posto videh kako je ispala prva faza,razocaranje!

Vrh