arado":3fb2a5qt je napisao(la):Prica se da su dobili kredit od Intesa.
Da li to znači da je projektno finansiranje u pitanju?
arado":3fb2a5qt je napisao(la):Prica se da su dobili kredit od Intesa.
MilisaV":3q529yat je napisao(la):ako ne planiraš još dugo da živiš ovde nemoj džaba kupovati stan i trošiti vreme, energiju na pronalaženje istog.
rentiraš i glava te ne boli.
Vec sam iznajmljivao 62m2 i od stana su mi napravili svinjac. Ovi stanovi imaju pojedinacno daljinsko grejanje a ne centralno tako da sve i da zuji stan prazan, nije veliki trosak. Pola Beograda je prazno zbog malih poreza, ne bi to moglo tako vani.direktor":3q529yat je napisao(la):Kupi gajbu pa kad zapalis u inostranstvo rentiraj istu i uzivaj negdje napolju
DusanBG":3q529yat je napisao(la):Osim ako naravno baš nemaš brdo keša, pa ti iovako stoji na računu
Ako su ti rekli da je to rok slobodno dodaj jos par meseci do godinu danaSplinter365":29e78lnk je napisao(la):videcemo za 18 meseci.
Hvala vam na ovom postu. S obzirom da sam potencijalni kupac, da li mi mozete napisati malo vise o tim problemima? Verujem da je ovo javna debata i da ako znate nesto , da bi bilo lepo da to i napisete jer bi to pomoglo buducim kupcima.Z&J":2eajfk9y je napisao(la):Ko razmislja o kupovini stana u Savaadi neka ode do bloka 61 i pita ljude koje su tamo kupili stan od Neimara sta misle o njima i kakvu su saradnju imali sa Neimarom. Verujem da ce sokirati kakve probleme stanari imaju samo godinu dana od useljenja. Inace osim fasade koja je u Savaadi bolja kvalitet stanova ce biti indetican. Dela bi trebala da govore vise od reci i zato savetujem sve potencijalne kupce da ovo urade.
Pozdrav.