Možda to tebe užasava jer si zdrav i prav, ali nekome u invalidskim kolicima takav stan u prizemlju izuzetno mnogo znači. Tako nešto ne može baš tako lako naći.Splinter365":372ogrq2 je napisao(la):Ono cime sam siguran da sam opravdano nezadovoljan SAVADOM je cinjenica da imaju stanovi u prizemlju ciji su prozori odmah pored ulaza. Voleo bih da mi neko to objasni, da li je to realno upste ? Meni je to uzasavajuce, lokali sa jedne a stanovi sa druge. Mogli su bar lokale pored ulaza a stanove u prizemlju sa druge strane.
А ја сам написао: "није се обрукао најављеним карактеристикима зидова, изолације итд." Тако да ми није јасно шта ти није јасно.Splinter365":2zapqktl je napisao(la):Napisao si ''Не сумњам у врхунски квалитет градње А БЛОКА али ни неимар се овде није обрукао''. ABLOK je odradio dobar deo radova a imamo i slike, prodajni paviljon je na uglu samog bloka. Za njih bih razumeo da si napisao da su se obrukali ili nisu. Neimar nije imao ni priliku da se obruka posto nisu ni na pola gradnje. Ne vidim zaista kako mozes da konstatujes gore navedeno.
arado":3s7kv3zf je napisao(la):Svi ti stanovi bice poslovni prostor. U Belville su vecina stanova na prvom spratu upotrebljena za poslovni prostor.
Splinter365":10l32z7a je napisao(la):Znaci ni sadasnja vlast se nije obrukala ''Beogradom na vodi''? Najavili su ga i oni za sve pare!!!
To opet nije realnost. Lepo da sacekamo, pa ce svima biti jasno.
pepperhat":24y59eh1 je napisao(la):Koliko mogu da primetim, samo u lamelama 4 i 5 su lokali postavljeni 'kontra', dok su u lamelama 1, 2 i 3 postavljeni pored ulaza.
Šta je razlog tome, ne znam tačno, ali može se primetiti da su lokali u lamelama 4 i 5 znatno 'plići' od ostalih lokala, pa je možda i to jedan od razloga.
mekbejn":24y59eh1 je napisao(la):Načuo sam sam od druga koji je u građevini da cena može da se 'pregovara' do 200-300 e/kvm. Ako su lagali mene i ja lažem vas
trackzero je napisao(la):Dakle, po nacinu na koji pises, hoces da kazes da se SAVADA nece nikada izgraditi i da ljudi koji su platili stanove sada su pogresili?
Ukoliko je ovo tacno, molim za izvor informacija ili sta te je navelo na ovakav post.
Hmmm...ne. Nisam siguran da si najbolje razumeo i zato cu pojasniti.
Pre svega me zanima kako si dosao ti do zakljucka da se Beograd na vodi nikada nece izgraditi? Ja to nisam napisao i samim tim ne vidim zasto repliciras da se SAVADA nece izgraditi u poredjenju sa tim projektom.
Ja sam samo napisao da je Beograd na vodi spektakularno NAJAVLJEN. Uopste se ne bih toliko ni vezivao za taj Beograd na toj mutnoj vodi o kojoj niko ne vodi racuna, ali je jasno svima sta ce od toga biti.
Ono sto ja hocu da kazem je da Delija ne moze biti upravu kada kaze da se Neimar nije obrukao sa Savadom odnosno onim sto je NAJAVIO za SAVADU. Dok ne vidimo zgrade, slike i ne dobijemo komentare buducih stanara, Neimar nije imao ni priliku da se pokaze.
Nevenkovic":2s7hmr6f je napisao(la):Uđoste u rasprave bolje-gore, kvalitetnije-nije a ovde ni sam investitor još uvek ne zna kako i čime će opremati stanove.
Usporite malo, kada se sve bude definisalo imaćete o čemu da raspravljate, ovako je trla baba lan.
Splinter365":27gwyfp8 je napisao(la):Nevenkovic":27gwyfp8 je napisao(la):Uđoste u rasprave bolje-gore, kvalitetnije-nije a ovde ni sam investitor još uvek ne zna kako i čime će opremati stanove.
Usporite malo, kada se sve bude definisalo imaćete o čemu da raspravljate, ovako je trla baba lan.
To je upravo ono sto ja pisem vec nekoliko post-ova gore. Sam Investitor moze da najavi sta hoce ali je vec poznato da kompenzuje, popunjava rupe, ni sam ne zna kako i sta tacno, bori se ko i ostali u Srbiji. Sudicu mu kao potencijalni kupac kroz 6 meseci otprilike. Kraj prve faze je najavljen za 10-12 meseci, Savada.
Kakve to rupe popunjava?trackzero":3gyetkg1 je napisao(la):Splinter365":3gyetkg1 je napisao(la):Nevenkovic":3gyetkg1 je napisao(la):Uđoste u rasprave bolje-gore, kvalitetnije-nije a ovde ni sam investitor još uvek ne zna kako i čime će opremati stanove.
To je upravo ono sto ja pisem vec nekoliko post-ova gore. Sam Investitor moze da najavi sta hoce ali je vec poznato da kompenzuje, popunjava rupe, ni sam ne zna kako i sta tacno, bori se ko i ostali u Srbiji. Sudicu mu kao potencijalni kupac kroz 6 meseci otprilike. Kraj prve faze je najavljen za 10-12 meseci, Savada.
Au covece....Poenta mog prethodnog posta je bila da pokazem da se zna sta se moze ocekivati od zavrsnih radova, i nista vise. To sto nemaju (jos uvek) demo stan kao sto ima A blok , ne znaci da su manje ili vise kvalitetniji.A blok svakako gura vise u marketing, sto se moze dvojako tumacinti ali da ne ulazimo u te respravke.Splinter365":3ca859d8 je napisao(la):Au, ti si stvarno naivan ako mislis da je sve redovno placeno i da sve ''klizi''. Jedva da imas par investitora koji tako rade.Velike kompanije oroce superkredite na 24 h, 48 h 72 h od novca kojim bi trebalo da uplate nekome nesto. Ako nastavim bice off topic, zivim u blizini i mogu odokativno da procenim koliko brze je moglo da se gradi. Ponavljam, lamele 4 i 5 gotovo da stoje vec duzi vremenski period. Da u Srbiji postoji konkurentnost, gradili bi oni to punom parom, ovako ce svi prodati sve stanove sve i da prokisnjavaju sa zakasnjenjem koje njim odgovara.
Onda ispada da je Vukasoviceva fenomenalna, decko je neki pisao cinjenica i sad odjednom nista od toga ne stoji.
A blok ne kompezuje a boga mi ni ne kompenzuje. Suvarak samo.trackzero":1krl55o5 je napisao(la):Da li bi te mozda iznenadila cinjenica da i pomenti A blok takodje kompezuje, i pored toga sto imaju zilione?