Commandant Carlos":36ev1g0d je napisao(la):Ako su zeleli privremeni objekat uredjeni prostor za odmaranje trebali su unajmiti nekog Spanca ili Japanca da to isprojektuje i tacka. Dobijes neku modernu celinu, a ovako repliku iz 20' godina iz proslog veka.
sizif":1vzbexng je napisao(la):Commandant Carlos":1vzbexng je napisao(la):Ako su zeleli privremeni objekat uredjeni prostor za odmaranje trebali su unajmiti nekog Spanca ili Japanca da to isprojektuje i tacka. Dobijes neku modernu celinu, a ovako repliku iz 20' godina iz proslog veka.
Шпанац или Јапанац би само за пројекат узео више пара него што коштају ове кулисе. Мислим да беспотребно трошите живце на вашарску атракцију која је ипак много боља од ледине каква је била. Ако ништа друго, макар је насмејан онај свет који одлучио да прошета тамо.
Шпанац или Јапанац би само за пројекат узео више пара него што коштају ове кулисе. Мислим да беспотребно трошите живце на вашарску атракцију која је ипак много боља од ледине каква је била. Ако ништа друго, макар је насмејан онај свет који одлучио да прошета тамо.
Commandant Carlos":14795u6y je napisao(la):Ovo je klasican primer da smo glup narod, umesto da gledamo u buducnost mi se okrecemo proslosti i zalimo za nekim vremenima i sto je naj gore mi ih idealizujemo. Koliko smo lud narod cudim se zasto nismo podigli neki zamak sa Lazarom, milosom obilicem i sve Markom Kraljevicem ili Dusanom.
Barkley":23autqgr je napisao(la):Па, сад, не бих имао ништа против да се заиста обнови неки од средњовековних замкова или утврђења, не као кулиса него као прави замак, са репликама намештаја, застава, оклопа и свега осталог. Не у Београду, наравно, него на правом месту - Маглич код Краљева ми први пада на памет.
Био сам у пар таквих замкова у Француској и заиста изгледају феноменално - душу дало за образовање и туризам.
Commandant Carlos":30ap1ree je napisao(la):I onda se zamislim i svatim da su komunisti bar imali malo stila a ovo kako je sloba dosao na vlast sve pomahnitalo i sto je najgore zadrzao se njegov duh.
Commandant Carlos":2pus9s34 je napisao(la):Шпанац или Јапанац би само за пројекат узео више пара него што коштају ове кулисе. Мислим да беспотребно трошите живце на вашарску атракцију која је ипак много боља од ледине каква је била. Ако ништа друго, макар је насмејан онај свет који одлучио да прошета тамо.
Koliko mislis da bi uzeo taj neki zamisljeni Spanac a da li neko zna koliko je nas kostao ovaj projekat Terazija?
Nigde nisam cuo da neko spominje cifre.
Commandant Carlos":1lanreib je napisao(la):Malo da vas smaram a zamisliti da su napravili neki park sa ovakvim stvarima
sizif":cjeoy8dj je napisao(la):Мислим да беспотребно трошите живце на вашарску атракцију која је ипак много боља од ледине каква је била. Ако ништа друго, макар је насмејан онај свет који одлучио да прошета тамо.
Гага":2hp20ze6 je napisao(la):Па нека направе паркинг у самом том парку :lol:
А шта и Ђики вози џипчићћћ, значи не вози више Саб 9-5 !