To je majner. Rudari Bitcoine bez da placas struju iz mreze. Levo su litijumske baterije a desno mineri.Šta ovo čudo radi?
Ako se pune na sunce, da li bi mozda ovde bolji izbor bile supercapacitor batterije, posto planiras odmah da trosis energiju? Lithium je za drogose. Em sto duze traju, mozes da ih dopunjavas prakticno bezbroj puta, Li jonske se brzo izandjaju. E sad, jesu supercapacitor nesto skuplje i glomaznije, al opet sve zavisi. Za ovu primenu mi deluju kao 1/1 fit. Posto ovde energiju trosis cim je skines sa punjaca.To je majner. Rudari Bitcoine bez da placas struju iz mreze. Levo su litijumske baterije a desno mineri.
540 THs a racun za struju 0.
preskupe suAko se pune na sunce, da li bi mozda ovde bolji izbor bile supercapacitor batterije, posto planiras odmah da trosis energiju? Lithium je za drogose. Em sto duze traju, mozes da ih dopunjavas prakticno bezbroj puta, Li jonske se brzo izandjaju. E sad, jesu supercapacitor nesto skuplje i glomaznije, al opet sve zavisi. Za ovu primenu mi deluju kao 1/1 fit. Posto ovde energiju trosis cim je skines sa punjaca.
Tačno! Znam da su me u septembru mnogi kritikovali da sam previše "samouveren i siguran" da će baš tako da skoči BTC. Eto nas skoro 3 meseca kasnije i sad smo 8% ispod 100k! I dalje mislim da će BTC ići na 115k USD. ALI, ALI to je to.@G.I.Joe vec zadovoljno trlja ruke