G.I.Joe
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.05.2023.
- Pohvaljen
- 3.992
Ne znam šta si mislio da se napiše. Ja sam još u avgustu/septembru napisao kad je bio 60k BTC da će da ode na 115k USD. Naravno da je to bila max prognoza, ali računao sam worse case scenario 90k. Kad je dugo "plesao" oko 95k jasno je bilo da će da probije 100k samo da bi se pojavio u svim novinama sveta. I to je tačno bilo isto. Sve, ali bukvalno SVE vesti širom sveta su stavile da je BTC probio 100k, od naših do holandskih i US novina.Ja mislio neko ce da napise nesto kad je BTC probio 100k, al izgleda svi izneverovali.
Sada kažem da će otići tu oko 115k, ali to je baš riskantna igra. Ja lično ne bi da teram mak na konac i da idem do poslednjeg jer vrlo brzo može da padne, kao što smo videli u četvrtak sa 103k na 90k. Tako da, mislim da treba biti realan u svim kupovinama i ono što sam pročitao negde "you will never buy at the bottom and you will never sell at the top". Tog ću pravila i da se držim. Za 3,5 meseca "posla" 75% dobitka je po meni vrh.
Sad mirujem i čekam pad berze do leta. Onda ulazim All In na zlato i naftu. Za BTC priznajem nisam imao hrabrosti ući all in. Ušao sam s većim iznosom ali nikako all in. Za zlato neću se toliko bojati i tu ću ući. No otom potom. Sad malo da se uživa u profitu. I posmatram rollercoster s sigurne udaljenosti.