opet price o zagadjenju, a ja sam siguran da ti npr vise zagadis sredinu kada ustanes ujutru nego sto to radi jedna masina za kopanje. Eno ti citat o zagadjenju, dakle ekvivalent jednom milionu automobila na celom svetu, pa se pitam koliko automobila ima samo u beogradu
Ovo drugo je takodje opet samo tvoje misljenje i apsolutno nije nikakav argument. To sto si ti odlucio da je to gore nego kocka i resio si da batalis to je samo do tebe i postujem to. Ali to ne znaci da ne moze da se zaradi. Ja to smatram kao mali porok posto ne pusim, ne pijem, ne izlazim u kafic da grickam kasicicu, nisam prepametni inzInjer, ne kladim se... tako da mi je ovo sasvim ok i evo 5ta godina kako sam u ovome nisam izgubio novac pa me interesuje ko je to silno izgubio novac?
Da se razume gubio sam ja zaradu trgovajuci, ali ne da odem u minus u odnosu na ulozeno. Sve je kocka kao sto spomenuh. Neko se kocka tako sto postane frizer, neko se kocka tako sto se skoluje za nekog istoricara npr, neko se kocka sa ulaganjem u druge poslove, neko se kocka sa uzgajanjem maline, neko se kocka sa poljoprivredom...neko igra igrice po ceo dan, neko piskara po forumu... tako da ono sto je za jednog kocka za drugog nije. Svako ima nesto u sta se vise razume od drugog pa mu je samo prihvatljiviji rizik.
@pazl
legendo, ja skole zavrsio al nista privatno pa da sam neki dr.mr.ing koji ne zna koliko je dva i dva (naravno ne mislim na sve, kao sto ni svi "kriptasi" nisu glupi sektasi) niti ista svercujem, niti kradem niti ubedjujem nekoga da udje u kripto sektu. Ako si malo citao video bi da ja uglavnom delim savete da ne ulaze ljudi u to posebno jer ocekuju neku brzu zaradu niti sam igde pricao da se davim u parama. Ne moze svako da gleda portfolio na -50% i +50% jednostavno neki ljudi nisu za to i dokaz ste upravo vi. Na osnovu tvog vredjanja drugih ljudi bez da su ti nesto uvredljivo rekli samo govori o tvojoj licnosti i svega drugog jer kad neko nema sta pametno da kaze onda vredja. Pljuj brate kripto koliko hoces da bi smirio savest al pusti ljude da sami rasudjuju
@dart
upravo ta tvoja recenica pokazuje kolika je zapravo zavist onih koji zaradjuju u ovome. Meni je npr prevara figurativno to sto neko tebi daje platu, a ne radis zapravo nista. Al ljudska pohlepa sta ces. Ja npr ne mogu da kazem da je sve ovo prevara, ne mogu da kazem ni da nije jer se jos nista nije desilo. BC tehnologiju razumem ali takodje iako znam da radi posao ne znam da li ce se prihvatiti niti zelim da razmisljam o tome. Ja sam zapravo suprotno od kriptasa jer nisam tu zbog tehnologije
Malo balansiranja nije na odmet
jer cim neko napise jedan post za nadju se tri protiv bez da imaju ikakvog dodira sa necim. Ali posto je Srbin generalno prepametan, bogom dan, u sve se razume, drugi su sljam i samo je njegovo najbolje na svetu tu smo gde smo nazalost. I ne vidim da ce se skorije nesto promeniti.
zaboravih
Sretno svima Badnje vece