Onaj dan kad je bilo 37-38 stepeni i kad su savetovali da se ne izlazi iz kuce bez preke potrebe, bila je milina. U 19h nije bilo nikoga na obilaznici ispred kule, 5-6 ljudi ukupno ispred Galerije, a ispred Savamale, necete verovati, nijedna jedina osoba.Snimak vožnje po gradskim ulicama.
Na početku je BnV i "obilaznica" oko Kule. E ta obilznacica je i za pešake i bicikliste, pa vi zamislite kako je popodne.
Znači to onda spada pod grad Beograd jer su na budžetu grada. Baš me zanima da li u planu poslovanja JP Ada ima partiju opredeljenu za održavanje stazaЗар није ЈП Ада надлежно ?
Mislim da smo mi suviše mali da bi nas naftni lobi zarezivaoGodinama vidimo i piišemo šta sve lako može da bude bollje i više za bicikl.infrastrukturu.
I gotovo ništa odd toga.
Naravno da je ništa jer to direktno ugrožava naftnu i auto mafiju...
i čemu se nadati sem po neke mrviice....
Ako zagrebemo još dublje, tužno je što vlasti u drugim zemljama vode računa o zdravlju nacije razvojem, između ostalog, I biciklističke infrastrukture, a kod nas biciklistima daju **** da izbijemo oči.,,,.....Muslim da je glavni problem ne zainteresovanosti vladajuĉih structural da se pozabave nečim takvim sofisticiranim kao biciklističke staze.... ,,
Pa da , suština je u zainteresovanosti :
- od onih drugih ogrebu se za koju kintu
a od biciklista mogu da dobiju samo - **** - da izbiju oči.
sve jasno odavno