Vozaču GSP smanjena kazna: "Kažu nam koja je razlika, vašeg deteta nema pa nema"
Vozaču autobusa u Beogradu, koji je osuđen za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo četvorogodišnji dečak Despot Mrđić, smanjena je kazna zatvora sa četiri na

![]()
Vozaču GSP smanjena kazna: "Kažu nam koja je razlika, vašeg deteta nema pa nema"
Vozaču autobusa u Beogradu, koji je osuđen za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo četvorogodišnji dečak Despot Mrđić, smanjena je kazna zatvora sa četiri nan1info.rs
Zapravo, ja sam hteo da kažem ''ne volim ta peach + car + ska ponašanja''. Pošto ljude i kolektive koji to rade smatram peach...A u tome što pričaš @Bender Rodriguez je SPC najdalje otišla pa ne znam koliko poslednja rečenica tvog posta odgovara istiniTo ponašanje je više cr*veno nego pede*sko.
Evo i otkud sve ovo:Окретница на Земунском кеју
Pogledajte prilog 157801Pogledajte prilog 157802Pogledajte prilog 157803
Kod Unacopa (sumnjam da su oni) teško da je išta, sem Kobri, bezbedno.Толико о томе да су возила приватника безбеднија зато што су стара до 10 година .
moja greska, prebacio sam se listajuci stariju prepisku sa ove teme. a sto se tice pozara, porazavajuca je cinjenica da smo na takve stvari navikli...Ласта није приватна фирма. И не треба да тњ чуди пожар.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
moja greska, prebacio sam se listajuci stariju prepisku sa ove teme. a sto se tice pozara, porazavajuca je cinjenica da smo na takve stvari navikli...