Ima neki nesinpatični lik, verovatno sa "posebnim potrebama" koji često sedi na nekim klupicama kod nas u kraju. Momak i devojka, ganci, nemaju ni po 14 godina, danas prišli i nešto ga zezali. Apsolutno niko od od prisutnih roditelja i šetaća pasa nije reagovao. Lik priđe meni i kaže da mu dam telefon da zove policiju.Mi smo stvarno narod da Bog sačuva, malo pre u 23 u BMCu na okretnici na Vidikovcu dok je vozač izašao do toaleta, uleteo neki cigan u bus i povadio sve čekiće sa razbijanje stakla…
А зашто па лепо је рекао Веља Илић да је крадуцкање нормално...Na kraduckanje se niko više i ne osvrće a i kud ćeš da se još i na to misli od pitanja KiM.
Pa kad je to društveni obrazac koji se uči od malih nogu. Nije loš onaj što prepisuje (krade tudje znanje), nego onaj što mu eventualno ne dozvoli da prepiše.Толерисање крађе иде од горе на доле - краду ти територију, краду ти гласове, краду ти државну имовину функционери, краду ти државну имовину радници, краду ти државну имовину социјални случајеви, краду ти приватну имовину функционери, краду ти приватну имовину разбојници...
nazovite me antifeministom ili nasilnikom, ali da sam u starijim godinama i da mi ovako sedne u krilo ustinuo bih je dole i odmah bi ustala.Meni ovde ama bas nista nije jasno... ne znamo doduse pocetak ali mi nije jasno zasto zena ovo tolerise.
strasno.Mislim da fa nemaju, kao ni nastavnici / profesori.