[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=791822#p791822:28y71mgw je napisao(la):Earthmoving » Uto Nov 10, 2020 10:20 am[/url]":28y71mgw]Dadoh ti plus ali smešna mi ta logika da do jednog dana to nije bilo opasno i kažnjivo, a onda kada su lažni poslanici nameštenih izbora odlučili, od sutra je postalo opasno i kažnjivoTako da ko priča telefonom u prošlosti nije kažnjio ni opasno, a ko priča u današnjosti jeste
Matematička principijelnost šta je opasno a šta nije kad se tako labilno menja. Druge razloge koje navodiš su subjektivni i tako se ne primenjuje zakon, jer bi to značilo da ako sam ja prešao 400.000 km bez udesa, mene zakon lično ne treba kazniti za priču telefonom jer moje ugrožavanje bezbednosti je 0%, nikad se nije desilo, te optužbe da ugrožavam bezbednost time bi trebale popiti tužbu za kaljanje ugleda i širenje laži
Ali zakon je nesposoban da to utvrdi te važi sa sve isto, tj nepropuštanje pešaka na pešaćkom je čist i jasan prekršaj te mora biti kažnjen od policajca koji je video prekršaj. To se nije desilo, pa je i policajac prekršio zakon. Pozivam se na zakon i apsolutno sam u pravu, isto kao što su se i oni pozivali kad su mene kaznili za tel. Ili ćemo primenjivati zakone, ili nećemo, šta god odlučite meni je ok, samo mi nije ok da se malo primenjuju a malo ne u zavisnosti od sunčanosti dana![]()
Mislim da me nisi najbolje razumeo