Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.246
Uh e neka si mi objasnio.
Ај то, но не можеш ни себе чути како мислиш.Сплав не служи да би водио салонске разговоре на "Ви" на пристојној удаљености.
Baka Prase je bio omrznut.Koliko je Beograd bezbedan za bogate ljude? Da li nam je cilj da se vecina imucnih odseli i zivi na Floridi, u Berlinu, ili u Londonu? Primer je paljenje lokala Baka Praseta, koje je toplo pozdravljeno u delu javnosti. Zar ima boljeg dokaza opsteg primitivizma?
Mislim da je Bgd dosta bezbedan za bogate ljude koji se ne eksponiraju.U kom kontekstu da li je bezbedan za bogate ljude? Imućni ljudi su svuda mete lopova, bilo u Beogradu ili u Parizu ili Moskvi. Nema tu neke razlike, a to uključuje čak i lokale sa skupom robom.
S druge strane paljenje lokala tog lika nema veze sa time da li i koliko on ima para, nego sa time šta on radi "sa strane" i sa kime se druži i kome se zamerio. Nije mu niko bacio koktel na lokal jer ima pare, nego zbog toga ko je i čime se sve bavi.
Pa samo time što se ne eksponiraju su već sebi omogućili koliko toliko bezbednost - nebitno da li je u Beogradu. Ako su već rešili da se razbacuju, onda će morati da dižu zidove, kamere, vrata sa 12 mehanizama zaključavanja, alarme na blindirana prozore, itd.Mislim da je Bgd dosta bezbedan za bogate ljude koji se ne eksponiraju.
Jeste. U Kuli 24/7, kamere svuda, ulazak na otisak prsta, kontrola rigorozna.Зар није нови тренд међу БГ богаташима живот у солитеру?
Došao je i taj dan da se složim sa vradovicem. Ceo taj događaj je bio namešten, em za rejting obojice, em za skretanje pažnje sa drugih događaja u to vreme. Odjednom nikom ništa, kao da se ništa nije desilo.Video sam ali iskreno deluje mi namontirano da podignu traction i jedan i drugi.
Zasto je ukinuta smrtna kazna u Srbiji?
Da li se smanjio broj teskih kriv. dela, pa ova kazna kao mera zastrasivanja nije bila potrebna ili radi uskladjivanja sa EU?