Mogu da garantujem da je on učestvovao na litijašenju. A ako nije, po onome što se prenosi u medijima, on radi i ponaša se potpuno isto kao ljudi na tim litijama.
Eto opet će biti litije za koji dan, a naš Boškić Obradović opet poziva na to - a gospodinu ovakve vesti, kao i vesti o onom silovatelju prolaze pored glave. Očigledno su neke druge stvari važnije njemu.
Jasno je šta sam mislio, ne pravi se lud i ne spinuj.Мислим да си погрешно разумео шта су породичне вредности,
нису породичне вредности и није традиционална породица када син мајци смрска лобању и остави је мртву на кревету, ни када муж туче трудну жену, ни када жена не да бившем мужу да виђа децу и слично,
исто ни литије СПЦ не пропагира ју убијање чланова породице, силовање и слично,
такође и серијски силоватељ Игор Милошевић актуелан ових дана, ни он не представља породичне вредности, ни традиционалну породицу, ни литије СПЦ, нити је "литијаш"
као што многи тврде у шаљивим досеткама сличним твојој.
То је формално тачно, само, никако да из сећања избришем кад је млади отац Владимир, син бившег декана Богословског, дошао код мојих да освешта славски колач, и рече - и пред мојом женом, бар мајке није било у просторији - сетно, 'ех, кад уђемо у Европу, нећеш моћи ни да тучеш жену'.исто ни литије СПЦ не пропагира ју убијање чланова породице, силовање и слично...
To je DJ Žeks verovatno sa nekim njegovim najnovijim izumom oko zgloba.Danas videh tipa na skejtu koj vozi sredinom ulice izmedju dve kolovozne trake provlececi se izmedju vozila koja su u pokretu...
Slučajno opazih neku tračicu oko njegovog zgloba koja je pridržavala kao neku mašinicu za šišanje a delumicno skrivenu šakom....
Mašinica za šišanje ????
, Ha, ha... brzo sam skapirao ...bio je to elekro šoker za samoodbranu ,!!!!
Svaki BG ,,bezbednosni ,, komentar ostavljam na mašti članovima BBa