boca-ica":1lbj74r0 je napisao(la):
Sta bi sa argumentom da ovo spiralno Sra#$$%
reba da finasiraju gradjani Beograda iz kase koja ne može da namiri ni nasasušne potrebe grada
Одговорено је барем десетак пута. Зато и кажем, да је на све критике више пута одговорено али се и даље потежу једне те исте у недостатку нових.
Ајде и једанаести пут.
Дакле, реч је о профитабилном послу где ће се новац брзо вратити.
1. Уколико град сам изфинасира:
а) убираће приходе од издавања пословног простора чија цена неће бити мала, као што убира приходе од издавања стотине локала по граду које ће морати реституцијом да врати и тиме изгуби део прихода.
б) Паркинг сервис, као општепознати велики профиташ и пуниоц градског буџета ће убирати приходе на 800 паркинг места у подземној гаражи
в) Површине предвиђене за отворене галерије се такође могу лепо наплаћивати онима који желе ту екслузивно да излажу.
2. Уколико буде принцип јавно-приватног партнерства ту је друга прича.
spatiotecte":1lbj74r0 je napisao(la):
Odmah da pojasnim neke stvari posto pricas o meni:
Tacno ima pokretnih stepenica u mom projektu ali one naravno nisu namenjene invalidima i osobama sa posebnim potrebama!
Za njih sam predvideo liftove i pokretnu motorizovanu rampu na pasareli.
Svakako sam vodio racuna u svom resenju da zadovoljim sve propise i standardne u projektovanju. Sto bi svako ko je iole ozbiljan u svojoj struci trebao da radi.
А зашто мислиш да Фуџимото то није испоштовао када је очито да си његов рад овлаш погледао?
spatiotecte":1lbj74r0 je napisao(la):
A STF kad si se vec usudio da kritikujes neciji rad, bar proveri da su tvoje kritike tacne i osnovane a ne da izneses netacne podatke zato sto si povrsno pogledao moj rad..
Ону реченицу сам и написао због тебе, да бих видео реакцију. Значи није ти право да ти неко критикује рад а да га није пажљиво погледао? А зашто онда то исто ти радиш у случају Облака. Изнео си гомилу получињеница и неоснованих критика да је очито да ниси ни гледао планове објекта. Битно је да знаш другима да попујеш.
За твоју информацију, после Фуџимотовог и Зидаревог, ваш план сам најпажљивије погледао. Толико.