Homer Jay":2kcr79ey je napisao(la):
Delija":3sy92fks je napisao(la):Спирала је на жалост све само не концепт развоја Београда и гупа којег су управо кришом усвојили
razgradjevinar":1nnhgncd je napisao(la):nevezano za izgradnju oblaka, da li je ikada neko ozbiljno razmatrao opciju spustanja tramvajske trase na trasu zeleznice, kroz postojeci tunel i dalje do 25. maja... naravno u sklopu nekog master plana, uklanjanja pruge, spustanja grada na reku, bla, bla...
bilo bi steta propustiti takvu priliku
zidar":33hhmghl je napisao(la):Ja sam to nacrtao u konkursnom resenju a ako se dobro secam JohnnyLee je prvi jos davno na ovom forumu nacrtao tramvajsku prugu oko Kalisa
Delija":1shtjq70 je napisao(la):А ја ти кажем да СМТ и поготово УМП нису спирале нити ће икада бити.
JohnyBgood":318qa39y je napisao(la):WOW, pored svih spirala STEPENICE da bi se popeo gore?!
I da, priznajem, stepenice nisam video jer su izgleda ili uske ili lose ucrtane (u to zasto necu da ulazim).
Delija":20sr7c3y je napisao(la):Ахаааа...Нисам те скапирао.Из неког разлога сам сво време у глави имао кружницу тј прстен иако си ти мислио на онај мој закључак о колотечини тј спирали.
stf":sq8axvxo je napisao(la):JohnyBgood":sq8axvxo je napisao(la):WOW, pored svih spirala STEPENICE da bi se popeo gore?!
I da, priznajem, stepenice nisam video jer su izgleda ili uske ili lose ucrtane (u to zasto necu da ulazim).
Врло је јасно зашто их ниси видео, а боду очи. Зато што си по обичају површан и искључив.
Наравно да јесу. То су покретне степенице и деца и стари могу нормално да их користе.spatiotecte":2wp8ojvk je napisao(la):Kad vidim ove stepenice pitam se da li su uopste razmisljali o invalidima i osobama sa posebnim potrebama. :bash:
stf":769d7fz7 je napisao(la):Мајке са децом и особе са колицима зато и имају наставак спирале. Иду више у круг, али то је нужно зло. Висинска разлика је огромна и дужина спирала их анулира. Иако је пут дужи, особама са колицима ће бити лакше преко Облака него да се покушају успети уз Париску.
Feanor":1zuz7agt je napisao(la):Ja stvarno ne razumem tu potrebu da se budzi nesto ogomnih dimenzija uz Kalemegdan... Koliko god projekat bio "lep" i koliko god arhitekta bio poznat... Zalim zbog tog trenda i vas koji ih podrzavate...
oss":1d490dcs je napisao(la):@zidar
Gde si nasao ovaj projekat sa tramvajem?