spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.481
zexland":nx23k3ya je napisao(la):spatiotecte":nx23k3ya je napisao(la):zexland":nx23k3ya je napisao(la):@ spatiotecte
Prvo niko ovde nije frustriran, ne znam zbog cega bi bio ?
A pritom totalno si sada kontradiktoran, a tvoje resenje sa konkursa je u skladu sa ambijentom? Ma daj...
Mislim da je frustracija ovde sa druge strane i to poprilicno licna
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shok:
Dragi prijatelju...
Zanimljivo je da mi nisi ovo rekao dok smo radili konkurs kod tebe u kuci mesec dana...
Jako je ruzno sto zbog svog licnog "neuspeha" pljujes renomirane ljude iz tvoje branse, (Zbudzimoto prica) a to radis od pocetka i ne mozes da se obuzdas sto je porazno i nisko u svakom smislu. Shvati da nisi jedini koji nije prosao konkurs, to je sasvim normalno, i spusti se sa svog "oblaka" na ovaj koji ce se zaista izgraditi, dragi "prijatelju" :wink:
Kao prvo nisam ja izmislio Zbudzimoto izraz iako sam ga koristio jer mi se dopao kao mnogima ovde. Ja iznosim svoje misljenje o Oblaku prema tehnickim, konstruktivnim i arhitektonskim aspektima kao i prema nacinu na koji nam je on graficki predstavljen i valjda imam pravo da ukazem na nedostacima i ako je Fudzimoto "renomiran" arhitekta. Uostalom postoji koncencus domace arhitektonske struke oko toga da jenjegov projekat neadekvatan u odnosu na lokaciju.
Ja nemam problem sa tim sto nisam pobedio na namestenom konkursu niti mogu biti frustriran zbog toga. Ruzno je da pises takve stvari ali ajde...
A sto se tice licnih frustracija moguce da je tebi krivo sto nisi ti arhitekta i sto mislis da je sa 33 godine kasno da upises taj faks i ako sam te sto puta uveravao u suprotno.