Mali Roki na Juznom je ubijao dnevno minimum 50 evra. Pre par godina mi je jedno vreme(skoro godinu dana) posao zahtevao da prolazim tuda vise puta dnevno zbog lokacije firme pa smo se vremenom "sprijateljili". Trazio mi cigaru prvi put, a jedan sam od nepusaca koji cesto ima upaljac kod sebe, pa sam mu poklonio upaljac koji je za divno cudo cuvao. Raspon je bio od 50 do 100 evra za dan, ne mozete da verujete. "Problem" je samo sto ima "sefa" koji vozi crni a6, i s vremena na vreme ga obidje i pokupi harac. I sam sam prisustvovao par puta. Po njegovoj prici, na kraju dana mu je za njega ostajalo oko par soma dinara, dovoljno da pojede, popije i uzme lepak ili vutru ili sta god(ovo nagadjam ali mislim da dobro nagadjam). Tako da je to sve jedna mnogo sira prica i organizacija nego sto na prvo oko deluje. Verujem i da se oni izmedju sebe kolju ko ce sta da drzi
Najbahatiji u celom gradu, poslednji put pre 2 god su bas smarali. Kazem mu, je*******ote, pa ja nisam stigao ni da doruckujem, a kamoli da popijem pivo, a ovaj tvoj drugar vec cirka niksicko. Kod njih je stvar jasna, cim se tako ponasaju znaci da imaju love znatno vise nego sto im je dovoljno
Da ne pricam da su se ocito i matore konjine od po 20-30 godina umesale u pricu kad su videli kakva je lova, pa tako na Medaku, na semaforu gde se ceka levo za Plavi most, videsmo konjine koje umesto da uzmu da rade nesto misle da ce da isprose love koliko i klinci, jer ocigledno ne veruju klincima
Takodje, mali Moldavci ili koje su vec nacionalnosti su izbacivani svakog jutra na dnu Drajzerove, videlo se da deca ne znaju srpski, doduse, to je bilo pre 10 godina ali seca se jos neko sigurno
Da ne duzim sad u sirinu i kako bih probao da resim taj problem, posto svi koji treba da ga rese vrlo dobro znaju kako se to resava
Eto, ispisah ovu ispovest na temi za koju nisam ni znao da postoji, nego se pojavila u aktivnim ali ko zna zasto je to dobro