spatiotecte wrote: ...Kako bi ja pocistio sve te kombijeve za Pancevo...
Spato ... mozda grešim i ne shvatm al ajd polako
sta se tu ne dopada i di su te mane :roll:
taksi-kombi su registrovani za van liniske usluge
placaju porez , registraciju, tehnički i estetke potvrde + legalno zaradjuju za život
samo im grad Bgd (ko zna zašto) nije napravio regularno taksi stajalište kod Pančevca ...pa se dovijaju gde da stanu
Svakodnevno su izloženi kako kome se navrne : kontrolama policije, komunalca i inspekcije i Pančeva i Bgda
ne samo na tim stajalištima vec i tokom vožnje na PA putu .... što nije čest slučaj sa autobusima a tek vozom...
kako su kazne za najmanju ne ispravnost vrlo visoke
ti takstisti vrlo dobro paze, da ih jedna voznja ne košta čitav mesec rada , pa ljudi vode računa čak su vrlo ljubazni
kako slučajno neki putnik ne bi ih za nešto prijavio, jer onda im sledi giljotiranje u vidu oduzimanja dozvole ili vozila
Putnici su vrlo zadovljni jer
imaju polazak po svom nahodjenju na svakih 5 min.
što ni jedan voz i autobus ne moze da uradi
imaju povoljnu cenu od 100 dinara a vozilo dele sa mnogo manjim brojem putnika ( na pr. prednost kad vlada grip)- sto voz i bus ne može
mogu da biraju gde ce izaci bez obaveze da idu do glavne autobuske PA stanice čak i 100 m pre
- sto voz i bus ne može
Ista situacija i u obrnutom smeru iz PA do Bgda
Nedavno sam išao do PA ... duvao hladan vetar .... i ajd da probam taj taxi.... kad vec moram da cekam 15-20 min. redovan bus
ej za 5 min. krenusmo .... ista cena karte (samo nema dodatne stanične usluge ) .... brze od busa stigosmo i izadjoh 100 m pre glavne
tako uradih i u povratku .... i bi mi žao kud do sada nisam koristio taj vid prevoza
nego redovno gubio dva puta 15-20 min nekad i više na čekanju dža u Bgdu dža u PA na polazak redovnog busa a to znači bačenih 1h
Oni nisu krivi , treba da im budemo zahvalni na zapušavanju vakumske rupe koja je nastala ukidanjem Beovoza
i što bi ih onda počistio :shock:
voz i bus nek se bore svojim kvalitetom , konforom i brzinom protiv taxi konkurencije
umesto prinudnim čišcenjem
ako grešim ..... ti napiši .... mozda nisam dobro shvatio di su te mane