Šta je novo?

BEOVOZ - BG:VOZ - stanje i mogućnosti

A sto si zapeo za zenu, a Jezda? :-D
Bio sam klinja kada sam prvi put posetio tu stanicu i kada je otvorena stanica u Vojlovici - krajnja stanica Beovoza u Pancevu, secam se bila je za djabe voznja do Ripnja, Vukov spomenik je u mojim ocima ostao kao neko SF mesto, zanimljivo u tom nenormalnom stanju - raspadu drzave ti gradis metro stanicu po Svetskim standardima.

:) hvala, to su slike sa fona, a retko kad i koristim blic, izbegavam blic.
A bas se pitam po kom osnovu moze biti zabranjeno slikanje, nit je vojni objekat niti ista slicno tome, naprotiv javno mesto... -_- drugo je to sto taj na speakephonu upozorava kada se neko igra na pokretnim stepenicama...
Da ga vidim samo kako bi Staniju upozorio kada bi mu dudu izbacila ispred kamere i napravila hot selfi u Bg [CIRCLED LATIN CAPITAL LETTER M]

Postoji znak o zabranjenom fotografisanju objekat je dvonamjenski ima karakter atomskog sklonista

direktor":1kducis4 je napisao(la):
Postoji znak o zabranjenom fotografisanju objekat je dvonamjenski ima karakter atomskog sklonista
99e nas je Nato doslovno unistio, a nastavio i dalje kroz politiku... Zasto bi onda bilo zabranjeno slikati Vukov spomenik, kada su vec slike javno na sajtu Cipa dostupne, kako moja amaterska slika moze ugroziti bezbednost atomskog sklonista? Ne vidim svrhhu zabrane slikanja, da se ne sme pusiti to stoji, sve ostalo je nebuloza. U vanrednim situacijama, sve i svasta moze biti skloniste, a ne samo objekti predvidjeni za javnim prevoz gradjana.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=388004#p388004:gbqm0zu9 je napisao(la):
dex87 » Thu May 26, 2016 10:02 am[/url]":gbqm0zu9]
direktor":gbqm0zu9 je napisao(la):
99e nas je Nato doslovno unistio, a nastavio i dalje kroz politiku... Zasto bi onda bilo zabranjeno slikati Vukov spomenik, kada su vec slike javno na sajtu Cipa dostupne, kako moja amaterska slika moze ugroziti bezbednost atomskog sklonista? Ne vidim svrhhu zabrane slikanja, da se ne sme pusiti to stoji, sve ostalo je nebuloza. U vanrednim situacijama, sve i svasta moze biti skloniste, a ne samo objekti predvidjeni za javnim prevoz gradjana.

Ovo za NATO cu se sloziti sa tobom jer je to 1000% tacno. E zasto je zabranjeno slikati Vukov spomenik je stvarno glupo ja sam slikao Prokop bez ijednog problem nisam dobio opomenu preko razglasa. U Prokopu mozes cak da zapalis cigaretu. :D

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=387349#p387349:15qtralm je napisao(la):
Čika Brana » Sun May 22, 2016 2:50 pm[/url]":15qtralm]Da li neko ima ideju kada će se izgraditi prilaz peronima sa strane Đorđa Stanojevića. Sa nastavkom radova na UMP-u izvođači su zatrvorili prilaz stanici sa južne strane. Ima nas dosta koji smo sa te strane prilazili petom peronu za BG voz u smeru Pančevački most.

file.php

Valjda ce biti slobodan kada izgrade ono sto bude trebalo.

Дошљак":3c4tz0cz je napisao(la):
http://www.beogradcvor.rs/files/almanah_objekata_bzc-a.pdf
овде на 5 страници има кратак опис са мапом и фотографијама тунелских отвора.
Hvala za pdf

Hvala za linkove, odlican almanah, po njemu su ove cevi na karaburmi vise u funkciji luke, nego za putnicki saob, pa i sama lokacija nije bas povoljna. Ja sam se nadao da je to negde pravcem mar gregoran sto bi bilo idealno za metro.

Mислим да ће ипак доћи до пренамене и да ће одустати од локотеретне станице ту код Панчевца пошто је и опстанак саме луке упитан.

Ok je mesto za prugu s obzirom da ce taj deo grada da se razvija a tu je i mirijevo i karaburma i Visnjicka banja i Buduci veliki trzni centar koji ce isto generisati ogroman broj ljudi tako da potreba za zeleznicom u tom delu grada je i vise nego opravdana a i Buduci razvoj Ade Huje ne treba zameriti i bice potrebna i te kako za buducnost transporta .

Da da.. Kao da je neka vojna baza, a ne obicna zeleznicka stanica...

И као да данс немају сви мобилне телефоне са камерама.

Meni je pre desetak godina u Rakovici dok sam slikao aparatom prišao otpravnik i rekao da je to što radim zabranjeno, pa vi vidite. Neki još žive u tom vremenu...

bl3y4":ip9x9db1 je napisao(la):
Da da.. Kao da je neka vojna baza, a ne obicna zeleznicka stanica...
Ali veca je greska sto si fotografisao lica bez njihove dozvole.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=391506#p391506:1aluv8hi je napisao(la):
tragac » Нед Јун 12, 2016 1:35 pm[/url]":1aluv8hi]Meni je pre desetak godina u Rakovici dok sam slikao aparatom prišao otpravnik i rekao da je to što radim zabranjeno, pa vi vidite. Neki još žive u tom vremenu...
И мени су исто једном рекли на Новом Београду. И све се завршило на речима.

Ajde da smo neka ozbiljna drzava pa da kad mi neko kaze da je slikanje banalnih stvari zabranjeno , ovako kad mi neko to kaze ja prasnem u smeh i potapsem po ramenima

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=391467#p391467:3or846g5 je napisao(la):
bl3y4 » Jun 12th, 2016, 10:54 am[/url]":3or846g5]Nesto cackaju na Vuku..
file.php
Moguce da ja ovo pogresno vidim ali ne svidja mi se ideja da provera karata za putnike koji se spustaju bude na izlazu sa pokretnih stepenica posto postoji mogucnost da neko sporiji ili ne bas vest sa karticom napravi guzvu uz stepenice. Nije mi jasno u kojoj opciji moze da funkcionise u pravcu izlazenja na povrsinu sem kao krajnja provera da li su putnici koji su vec zavrsili voznju imali kredit na kartici a koji nisu mogli da potvrde na drugom stajalistu ili stanici koje nema mogucnost pravljenja ovakvog zatvorenog i usmerenog sistema.

Igore te kapije su demontirane sa lezista iz nekog razloga

Vrh