To je drug mrka izjavio u intervju,zaboravih koje novine,pre dve godine,a meni se čini logično,pa svi znamo da se platforme u BGČvoru moraju ujednačiti.. :kafa:Пантограф":q0zgfbhl je napisao(la):Biće 26 ili 27 novih iz famoznog ruskog kredita.
2012, gde si čuo to za obijanje perona na Vuku?
Pa zar ti oni render nešto ne govore od slika vozova,natpisa ,rasporeda vrata,i da lepo piše da je za Belgrade region.Za ns će sigurno ići barem 5,ostali na BG.Beovoz,do Subotice sigurno neće..pa lepo ti piše u specifikaciji da su vozovi pravljeni za regionlni saobraćaj a ne inter city,u šta Subotica spada.. aonda bi mogli i do Niša,ovi vozovi nisu za tu namenu proizvedeni :kafa:direktor":2os22oa7 je napisao(la):Ljudi vec smo apsolvirali gdje ce da idu stedleri na 1h bg/ns i SU i slicne kombinacije vidim da je vrucina malo pomela forumase pojedine
sasa901":1nxwa2lz je napisao(la):ima li sanse da se prosiri ovaj bg voz do karaburme i na daljeboca-ica":1nxwa2lz je napisao(la):Da se ne bi izgubili vrlo vredni postovi sa teme metro preonosim ih i ovde , jer do realizacije metroa
posluzi ce i Bgvozu
Delija":1nxwa2lz je napisao(la):Ево га на мапи,сива линија
Ево га почетак тунела (излаз ка карабурми)
Тунел је скоро потпуно готов,мислим да су чак и на једном делу шине постављене
Иначе,постоји и тунел испод станице "Панчевачки мост" који је требао да спаја будућу станицу "Карабурма" са старом "Дунав" станицом.
А ево га и онај метро тунел у Гаврила Принципа.
http://www.dodaj.rs/f/2R/kz/asjeAT4/1.jpg[/img
Па ту излазе.Ја сам лоше објаснио.Сива линија је укопани део који је грађевински био добрим делом завршен али је то временом пропало и зарасло до непрепознатљивости.Сад је и депонија преко тога а тунели су оно после оне црне "заграде" на крају сиве линије.
[img]http://www.dodaj.rs/f/2R/kz/asjeAT4/1.jpg
Guranje pod tepih, svih ovih godina
gotovo završenog povezivanja i Karaburme
je za svaku osudu :twisted:
Al hajde. . . . zahvatanje iz budjeta završismo priču sa ormaricima, knjigama obdaništima . . . .
na redu je da se završi muški posao
Upravo predhodni tekst o ,,sredjivanju,, potezu Batajnica Pančevački most, itekako ima smisla kao dobra prilika
da se do tada pripremi i nastavi sa povezivanjem zapostavljene Karaburme - celog tog dela Beograda
JohnnyLee":1di6613v je napisao(la):ма неће бити обијања перона на Вуку, пусти га. треба само да се перон на К. парку уздигне на висину перона на Вуку
Ako je to bolje rešenje ja sam za,kako sad to da ne odgovaraju "laki niskopodni vozovi"?Ili će sve platforme biti spuštene ili podignute,meni je to logično,mada sam video da ima i rešenja toga problema u nekim gradovima.. :kafa:JohnnyLee":1l5vjjlq je napisao(la):ма неће бити обијања перона на Вуку, пусти га. треба само да се перон на К. парку уздигне на висину перона на Вуку
Ako su za daljinski,zašto su laki niskopodni? :roll:spatiotecte":1bu687fb je napisao(la):Sto bi se podizala platforma Vuka kada tuda nece ici Stadleri koji su namenjeni sa daljinski saobracaj?
nema potrebe nista da se spusta, trebace samo da se kupe vozovi za gradsku zeleznicu koji su odgovarajuce visine i to je to.
Nema potrebe za niskopodnost u gradska stajalista koja imaju podignute perone.