17 minutazaffa11":8uq49adf je napisao(la):i koliko treba da se stigne od tošinog bunara do vuka?
Opet ovaj U napred, U na kraju prozora, U u vratima....dosadni su vise..alexandernbg":wukgb46o je napisao(la):
Kad je bio na probi? Jel ovakav bio2012":wukgb46o je napisao(la):Čitao sam u Hrvatskoj štampi da je takav projekat za Zagreb, otkazan zbog krize i bankrota Hrvatske a uskoro i BiH.A inače lepo izgleda(mada je vidljiv U dizajn,ali u ovom slučaju nije najavljivan kao inspiracija kao u slučaju tramvaja),ali za Beograd je Desiro Siemens gotova stvar skoro je i bio na probi ,pisali smo o tome ranije,a inače Nemačka će uglavnom kreditirati ŽS tako da će njihova oprema uvek imati prednost .
2012":1ticcyyf je napisao(la):Čitao sam u Hrvatskoj štampi da je takav projekat za Zagreb, otkazan zbog krize i bankrota Hrvatske a uskoro i BiH.A inače lepo izgleda(mada je vidljiv U dizajn,ali u ovom slučaju nije najavljivan kao inspiracija kao u slučaju tramvaja),ali za Beograd je Desiro Siemens gotova stvar skoro je i bio na probi ,pisali smo o tome ranije,a inače Nemačka će uglavnom kreditirati ŽS tako da će njihova oprema uvek imati prednost .
Ljubomoran čovek svuda vidi neverstvo.MareCar":1ticcyyf je napisao(la):Opet ovaj U napred, U na kraju prozora, U u vratima....dosadni su vise..
Ljubomoran na sta? :laugh:Goldstein":39cqb68p je napisao(la):2012":39cqb68p je napisao(la):Čitao sam u Hrvatskoj štampi da je takav projekat za Zagreb, otkazan zbog krize i bankrota Hrvatske a uskoro i BiH.A inače lepo izgleda(mada je vidljiv U dizajn,ali u ovom slučaju nije najavljivan kao inspiracija kao u slučaju tramvaja),ali za Beograd je Desiro Siemens gotova stvar skoro je i bio na probi ,pisali smo o tome ranije,a inače Nemačka će uglavnom kreditirati ŽS tako da će njihova oprema uvek imati prednost .Ljubomoran čovek svuda vidi neverstvo.MareCar":39cqb68p je napisao(la):Opet ovaj U napred, U na kraju prozora, U u vratima....dosadni su vise..
To je izreka, ne misli se bukvalno na neverstvo i na ljubomornog čoveka već ima preneseno značenjeMareCar":3etyzdi9 je napisao(la):Ljubomoran na sta? :laugh:Goldstein":3etyzdi9 je napisao(la):2012":3etyzdi9 je napisao(la):Čitao sam u Hrvatskoj štampi da je takav projekat za Zagreb, otkazan zbog krize i bankrota Hrvatske a uskoro i BiH.A inače lepo izgleda(mada je vidljiv U dizajn,ali u ovom slučaju nije najavljivan kao inspiracija kao u slučaju tramvaja),ali za Beograd je Desiro Siemens gotova stvar skoro je i bio na probi ,pisali smo o tome ranije,a inače Nemačka će uglavnom kreditirati ŽS tako da će njihova oprema uvek imati prednost .Ljubomoran čovek svuda vidi neverstvo.MareCar":3etyzdi9 je napisao(la):Opet ovaj U napred, U na kraju prozora, U u vratima....dosadni su vise..
Kako je moguće da je desiro jeftiniji od tramvaja?Igor":3ecwnbs0 je napisao(la):pa oni ispadose jeftiniji od tramvaja ups crotrama posto je to sada sinonim u bg-u za tramvaj kao kaladont za pastu za zube
to to je nešto kao teški tramvaj2012":30vgkjy3 je napisao(la):http://www.mobility.siemens.com/shared/img/img/ts_tr/avanto_s.jpghttp://www.mobility.siemens.com/shared/img/img/ts_tr/s70_charlotte_s.jpg
Da vam kažem moje mišljenje,dosta toga će izmeniti Đilasov plan da se pusti u pogon u prvoj fazi najkraće varijante linija kao P.most-Zemun dok se duže linije i razvoj očekuju za 5.godina tako da je neki lakši -jeftinij primerci me na bi iznenadili ali opet najverovatnije od Siemensa koa ovaj S70