Ključ je u tome da Beovoz ide na 10 min kao što si napisao a ne u "mostovima" koji bi spajali okolne blokove sa stanicom.Mislim da bi trebalo malo srediti stepenice stanice, ubaciti pokretne(kasnije) a ne da se neki mostovi šire unaokolo u vidu neke ogromne strukture.I ja živim u blizini i ne bi mi bio problem da pređem Treći Bulevar na pešačkom i došetam do stanice gde bi se popeo na perone.Ne vidim razlog izgradnje tih pristupnih mostova jer ni Treći Bulevar ni Proleterskih Solidarnosti,Španskih Boraca...nisu ulice kalibra ove iz Dubaija.2012":2wdihhnz je napisao(la):Recimo ja živim kod Vera ,Nbg zgrade prema auto-putu,pa Belvil isto, kad proradi Beovoz kako obećavaju na 10 min ,ako postoje mostovi do okolnih blokova ljudi će ga masovnije koristiti i zaista stići za 5 min do Vuka.
Evo na primer Gulag? Tamo je transport ljudi savršeno funkcionisao.2012":y4frxuz2 je napisao(la):@Ambassador
E kad bi taj "šund i naftaška bag**" bar nešto od toga sagradili ovde..... a za favele i karton siti ,kad želiš u razgledanje?A kad mi rešimo taj problem dolazi će kod nas za know-how! A da je Dubai Metro za svrš.... pa reci mi neki raskošniji projekat pa da pređemo na njega!